MovSer

All about movies and series

Dune serie på vej! Dune serie på vej!
Der er ikke kun en Dune film på vej, som i øvrigt har premiere i 2020, med kompetente Denis Villeneuve i instruktør stolen. En... Dune serie på vej!

Der er ikke kun en Dune film på vej, som i øvrigt har premiere i 2020, med kompetente Denis Villeneuve i instruktør stolen. En film der er ventet af rigtig mange, undertegnede inklusiv.

Men det er åbenbart ikke nok, for nu er der bestilt en serie. Serien skal produceres af Legendary Television, der er en del af Legendary Pictures, som står bag den kommende Dune film. Denis Villeneuve er sat til at instruere første afsnit, som bliver skrevet af Jon Spaihts (der også var med til at skrive Dune filmen med Villeneuve).

Det interessante er dog, at serien ikke tager udgangspunkt i filmen, tværtimod vil den fokusere på nogle kvindelige hovedpersoner, hvor scenen er sat engang ude i fremtiden. Disse kvinder tilhører gruppen the Bene Gesserit, der mestre deres kroppe og sind til at forbedre deres evner. Plottet skulle være, at de så skulle komme til planeten Arrakis AKA Dune. Men meget mere ved man dog ikke endnu.

Efter sigende skulle serien blive sendt på WarnerMedias kommende streamingplatform. En platform som undertegnede er lidt usikker på, da prisen bliver i den høje ende. Der er dog kridtet op til en større streaming krig og denne serie vil give fornyet blod til denne kamp. HBO og cinemax (Ikke Cinemaxx) hører under Warner også, så det ser ud til at Netflix får endnu mere kamp til stregen end tidligere.

Vi her på TheMovSer er meget spændte på både filmen i 2020 og ikke mindst serien. Men hvad synes I? Hvad tanker har I om dette?

Spread the love

John Slater

Ejer og chefredaktør på TheMovSer - Med en livslang fascination af den finurlige verden man kalder Hollywood. Efter mange år som filmanmelder/tv-vært og filmredaktør på Pixel.tv, (som du klart bør tjekket ud, hvis du elsker gear og spil), Så var mit ønske om at skabe et nyhedsmedie, der skaber glæde for branchen, og hvor den gode tone og sociale profil er intakt, blevet så stor at nu skulle chancen tages. Jeg har en stor kærlighed for tyske film og meget gerne film fra 20'erne og frem til 50'erne. - Men elsker også en god popcorn film eller film der tør at tage chancer og ikke mindst være anderledes end mainstream filmene

Indtil nu ingen kommentare

Be first to leave comment below.