MovSer

All about movies and series

Edge of Tomorrow 2? Edge of Tomorrow 2?
Hvornår kommer Edge of Tomorrow 2? Edge of Tomorrow 2?

En 2’er til sci-fi-filmen Edge of Tomorrow aka Live, Die Repeat and Repeat ser ud til at have lange udsigter. Manuskriptet er færdigt, men instruktøren Doug Liman har udtalt:

I honestly have no idea. Between my schedule, Tom [Cruise]’s schedule, and Emily [Blunt]’s schedule, it’s tough. Certainly, it’s a world that I love, and like with Impulse, there’s a lot more story to be told.

Emily Blunt er lige blevet færdig med at filme A Quiet PLace 2 og forventes at begynde at filme Not Fade Away, mens Tom Cruise forbereder sig på de næste to Mission Impossible film. Derfor kan de tidligst begynde på Edge of Tomorrow 2, når Mission Impossible 8 er færdig. Hvis ikke Emily Blunt har fundet et andet projekt i mellem tiden.

Vi ved ikke meget om manuskriptet til Edge of Tomorrow 2, men den forventes at begynde, hvor den anden film sluttede og en ny karakter med stor indflydelse på plottet vil blive introduceret. Dermed sagt, så har Tom Cruise ikke selv haft fingrene i manuskriptet som han har for vane, så alt kan ændre sig.

Spread the love

Anders

Indtil nu ingen kommentare

Be first to leave comment below.