MovSer

All about movies and series

Efter “Druk festen”, sætter Mads Mikkelsen næsen efter Nikolaj Lie Kaas i ny teaser. Efter “Druk festen”, sætter Mads Mikkelsen næsen efter Nikolaj Lie Kaas i ny teaser.
Den nye teaser til Anders Thomas Jensens Retfærdighedens ryttere ligner et herligt "gensyn" med tiden omkring Blinkende lygter. Sofie Gråbøls legendariske blodtud er nu... Efter “Druk festen”, sætter Mads Mikkelsen næsen efter Nikolaj Lie Kaas i ny teaser.

Thomas Vinterbergs anmelderoste Druk er heldigvis et kæmpe hit i biograferne, med nu over 200.000 solgte billetter.

Dog ser det med de seneste forflyttelser på No Time To Die og Dune, ellers temmeligt håbløst ud med lokkemaden, for alverdens biografejere resten af året.

I Danmark går det noget bedre med Mette Frederiksens jernstyring af den lokale corona krise, og vi kan som en af de ganske få globale institutioner bryste os af at have vores egen stabile filmproduktion. Havde vi ikke den, ville de kommende måneder herhjemme have set MEGET sortere ud.

29. oktober får Henrik Ruben Genz´s “Erna i krig” premiere, og kan vi være heldige kommer den forhåbentligt over de 200.000 solgte billetter.

Men det er Anders Thomas Jensens “Retfærdighedens ryttere”, der nok skal få samlet “familien Danmark” bedst. Og nu er der endelig en ny teaser ude og det lover godt med de “Blinkende lygter” vibes:

Godt med både banankage og håndmadder til at efterrationalisere juleaften, da denne nu er også er “corona udskudt” til den 25. december fra tidligeres dato af 17. december. Men altså BARE rolig, Retfærdighedens ryttere får premiere 25. december 2020 og IKKE 2021!

Men hvad gør vi så til næste år kære Danmark, hvis Donald Trump genvinder præsidentposten og corona epidemien fortsætter med at booste mundbindssalget?

Hvidstengruppen 2: De efterladte og Anders Matthesens Ternet Ninja 2, skal nok få boostet en sammenlægning af en 1,5 millioner solgte biografbilletter. Men må TheMovser komme med et haste produktionsforslag i disse træge tider?

Da dette års Klovn film tilsyneladende ER The Final og med Ole Stephensens bortgang sidste år, finder TheMovser det derfor ganske naturligt at foreslå de to afbillede grående herrer, der jo privat både agerer svigersøn og svigerfar, til en fælles sammenslutning i folkekomedien:

“Casper & Carlo vinder Trumps Amerika”.

Med Regner Grasten som hovedmand i produktionen, Anne-Grethe Bjarup Riis i instruktør stolen og Jan Glæsel som musikkomponist, er julen for 2021 jo sikret!

Hvad mener I?

 

Spread the love

Kasper

Professionel film nørd og selvlært skribent.

Indtil nu ingen kommentare

Be first to leave comment below.