MovSer

All about movies and series

Efter Bloodshot floppet forsøger Valiant Comics at genetablere sig selv som ledende superhelte "filmfabrik" a la Marvel og DC. Deres næste forsøg vil være...

Valiant Comics giver ikke op efter Bloodshot floppet!

Vin Diesel vil sikkert give Corona virussen skylden for at Bloodshot filmen blev det store flop den blev. Filmen nåede lige at få lov at vende i en uges tid i de amerikanske biografer, før det “berømte” corona lockdown fik sat en stor pæl i hjulet på Valiant Comics første forsøg på at nå Marvels og DC Comics svimlende højder.

Filmen blev herefter udsendt de fleste steder som direkte streamingsfilm, og jeg har personligt ikke siden mødt nogle at diskutere filmen med. For har filmen vitterligt nogle “hardcore” fans?

Bloodshot ligner stadig en gang “direkte-til-video” action “tosse-kasse”, der bestemt ikke opildner tegneserie fans til at google Valiant Comics dagligt.

Men Valiant Intertainment overhovedet Dan Mintz, giver heldigvis for os tegneserie fans, ikke op så let og har flere filmprojekter i støbeskeen.

Næste forsøg bliver på genoplivningen af Valiant Comics egen “X-Men” serie, nemlig Harbinger serien.

Hvad f….. er Harbinger, er det ikke ham fra Shu-Bi-Dua?

Toyo Harada er den første harbinger i den moderne tidsalder, og i modsætning til efterfølgende harbingere var han i stand til at manifestere sine kræfter efter eget valg eller aktivere andres kræfter. Andre harbingere udviser kun sjældent kræfter, og denne aktivering er altid forårsaget af alvorlig stress.

Harada er en Omega Harbinger: han kommanderer hele spektret af psioniske evner, herunder telepati, telekinesis, mind-control og mange andre talenter. Han bruger disse beføjelser til at oprette et multinationalt selskab og samle en stor formue. Af frygt for at verden er på vej til at ødelægge sig selv, planlægger han at overtage den og forme den efter hans specifikationer. Til dette formål opretter han Harbinger Foundation, som aktivt søger efter potentielle Harbingers (hvis kræfter Harada udløser med sine psioniske evner).

Pete Stanchek er en normal teenager, indtil han udvikler Harbinger-evner. Efter at have set en annonce kontakter han Harbinger Foundation. Harada er fascineret af Pete, som er den eneste anden Harbinger, der har udløst sine egne kræfter, og som udviser flere evner. Harada er ikke længere den eneste Omega Harbinger.

Harada forsøger at overtale Peté til at slutte sig til Harbinger Foundation og blive Haradas højre hånd, men når Petes bedste ven, der havde været højlydt om hans mistillid til Harada, bliver myrdet af fonden, erkender Peter, at sandheden er en anden.

Pete blev sammen med Kris (en cheerleader på gymnasiet, som Pete først havde været ubevidst mentalt kontrollerende, så hun ville gå ud med ham), frafaldne. De beslutter selv at rekruttere harbingere, aktivere deres evner og danne en hær, der er i stand til at udfordre Harada.

Men MERE og FLERE Valiant karakterer er på vej, nemlig Karakterne X-O Manowar, Shadowman, Archer & Armstrong og Ninja.K.serien!

Well bring it ON Valiant Comics!

Eller måske et reboot af Bloodshot venner?

Spread the love

Kasper

Professionel film nørd og selvlært skribent.

Indtil nu ingen kommentare

Be first to leave comment below.