MovSer

All about movies and series

Emma Stone´s Cruella: Glam dronning eller goth-punk rocker? Emma Stone´s Cruella: Glam dronning eller goth-punk rocker?
Efter ca. 10 års rygter/forberedelser har Disney nu endelig fået lækket et billede til Cruella De Ville´s oprindelige ophavs historie. Emma Stone´s Cruella: Glam dronning eller goth-punk rocker?

Under Disney’s såkaldte D23 expo blev der ud over en masse spændende Marvel og Disney+ afsløringer, også afsløret det første still photo fra deres kommende 101 Dalmatiner spinoff, nemlig “Cruella” som skal udmønte sig som en såkaldt “origin-story” på den unge og måske ikke helt så grusomme skurk Cruella De Ville.

Filmen har Emma Stone i hovedrollen som dalmantiner-flænseren og “I, Tonya” og “Lars and the real girl” instruktøren Craig Gillespie, er i fuld gang med produktionen der har fået en amerikansk premiere dato der hedder: 28 maj 2021.

Cruella De Ville er éen af, hvis ikke DEN mest “populære” Disney skurk der findes, så fanbasen er STOR og vil sikkert ikke tolerere flere Glenn Close ødelæggelser.

Det der, ud over det fantastisk lovende stillbillede, får det til at lyde lidt ekstra interessant er at historien skal udfolde sig i modeverdenen i 70`ernes London, modsat original tegnefilmen “101 Dalmatinere”´s tidsperiode der jo er fra 1961.

Disney, Stone og Gillespie har udtalt at det bliver i punkrockens æra at den unge Cruella kommer til at boltre sig i.

Jeg håber dog det bliver i glamrockens periode 1972-1976 filmen fortinsvis skal udfolde sig i, da det ellers vil blive lidt for “gloomy” med et punk-soundtrack? Vel også lidt mere festligt i en Disney produktion?

Derfor har Movser.dk vedlagt en oplagt soundtrack liste både til Cruellas talstærke fans, men også for Disneys soundtrack folk, hvis deres viden og kreativitet skulle vise sig at være lig nul. Forslagene indeholde både mulige  main titles, music cues og end titles. Lyt/se og bliv inspireret!:

Hvad siger vi til det? Skal vi have den unge Cruella De Ville til Glam- eller Punk-rock fest?

Spread the love

Kasper

Professionel film nørd og selvlært skribent.

Indtil nu ingen kommentare

Be first to leave comment below.