MovSer

All about movies and series

En Spiderman og Venom film? En Spiderman og Venom film?
Ifølge Marvel Studios chef, Kevin Feige, så kan det sagtens lade sig gøre, at der kommer en film med Hollands Spider-man og Hardys Venom.... En Spiderman og Venom film?

Ifølge Marvel Studios chef, Kevin Feige, så kan det sagtens lade sig gøre, at der kommer en film med Hollands Spider-man og Hardys Venom. Dette er dog betinget af, at Sony giver grønt lys.

Der er selvfølgelig en masse rettigheder, hvad angår Marvel og Sony. Hvordan Sony stiller sig omkring en film med Spider-man og Venom vides ikke. Men mon ikke at de gerne vil? Det kunne nemt blive en film, som kan tjene en pæn sum penge. Specielt hvis de formår at få Tom Hardy med på ideen. det burde være muligt at skrive en godt manuskript.

Kevin Feige fik for nyligt stillet spørgsmålet af Cinemablend.com omkring en film med både Hollands Spider-man og Hardys Venom, hvortil han svarede;

I think probably it’s up to Sony. Sony has both those characters and, has Venom in their world. I don’t know what their plans are for another Venom or if they’re doing that. But it seems likely at some point.

Kevin Feige mener dog at vide, at der ikke er nogen reelle planer fra Sonys side, så der er selvfølgelig ikke noget der er sikkert. Men hvorfor skulle Sony ikke gå efter en stor mulighed som denne?

Vi håber at Sony springer ud i det og får dette sat i værk hurtigst muligt!

Hvad med Jer – Vil I gerne se Tom Hardy og Tom Hardy tørne sammen i en film?

 

 

Spread the love

John Slater

Ejer og chefredaktør på TheMovSer - Med en livslang fascination af den finurlige verden man kalder Hollywood. Efter mange år som filmanmelder/tv-vært og filmredaktør på Pixel.tv, (som du klart bør tjekket ud, hvis du elsker gear og spil), Så var mit ønske om at skabe et nyhedsmedie, der skaber glæde for branchen, og hvor den gode tone og sociale profil er intakt, blevet så stor at nu skulle chancen tages. Jeg har en stor kærlighed for tyske film og meget gerne film fra 20'erne og frem til 50'erne. - Men elsker også en god popcorn film eller film der tør at tage chancer og ikke mindst være anderledes end mainstream filmene

Indtil nu ingen kommentare

Be first to leave comment below.