MovSer

All about movies and series

Endelig – Gaiman’s Sandman serie kommer til Netflix Endelig – Gaiman’s Sandman serie kommer til Netflix
Neil Gaiman’s populære tegneserie har i mange år været tæt på, at komme på det store filmlærred. Desværre har projektet ofte mødt en masse... Endelig – Gaiman’s Sandman serie kommer til Netflix

Neil Gaiman’s populære tegneserie har i mange år været tæt på, at komme på det store filmlærred. Desværre har projektet ofte mødt en masse forhindringer og flere havde nok opgivet at det ville lykkes. Det er dog ikke en film, der er på vej nu, men derimod en serie. Netflix har nu sammen med Warner Bros. television bestilt en serie, som ifølge Screerant.com oplysninger får et kæmpe budget og bliver DC Entertainment’s dyreste projekt til dato.

Hvis du ikke helt kender til Sandman, så får du et par link lige her og her

Der er ingen tvivl om, at dette er et sats fra både Netflix og DC Entertainment, for Sandman er ikke bredt kendt. Der er ingen infomation omkring, hvor mange spisoder eller hvor mange sæsoner der er bestilt.

Gaiman er også kendt for at stå bag American Gods, der er i gang med sin 3 sæson på Starz, og ikke mindst Good Omens på Amazon. Til det kommende projekt på netflix, har man hentet Allan Heinberg som manuskriptforfatter. Han har bl.a. skrevet Wonder Woman film og en masse serier såsom; Grey’s hvid verden, Orange County og The Catch.

Stilen er langt fra mainstream og hvordan et serien kommer til at se ud, er ikke til at vide. Men er det en serie I ser frem til og hvorfor?

Spread the love

John Slater

Ejer og chefredaktør på TheMovSer - Med en livslang fascination af den finurlige verden man kalder Hollywood. Efter mange år som filmanmelder/tv-vært og filmredaktør på Pixel.tv, (som du klart bør tjekket ud, hvis du elsker gear og spil), Så var mit ønske om at skabe et nyhedsmedie, der skaber glæde for branchen, og hvor den gode tone og sociale profil er intakt, blevet så stor at nu skulle chancen tages. Jeg har en stor kærlighed for tyske film og meget gerne film fra 20'erne og frem til 50'erne. - Men elsker også en god popcorn film eller film der tør at tage chancer og ikke mindst være anderledes end mainstream filmene

Indtil nu ingen kommentare

Be first to leave comment below.