MovSer

All about movies and series

Engelsk vs Amerikansk Comedy TV Part 2 Engelsk vs Amerikansk Comedy TV Part 2
Her er så part 2 af serien: Husk, at denne liste er baseret på mine favoritter og de serier, som jeg har set. Så... Engelsk vs Amerikansk Comedy TV Part 2

Her er så part 2 af serien:

Husk, at denne liste er baseret på mine favoritter og de serier, som jeg har set. Så hvis din favorit mangler betyder det ikke nødvendigvis, at jeg ikke kan lide den, blot at jeg ikke har set den. Derfor er du meget velkommen til, at skrive hvilken serie du synes fortjener at være på listen.

Top 10: Amerikansk

Nr. 7: Scrubs

Der findes mange læge serier derude, Greys Anatomy, House M.D, Code Black, ER, The Good Doctor & Doctor Who, men for mig har Scrubs altid skilt sig ud fra de andre. Selvom man ikke arbejder på et hospital, kan man relatere til karaktererne og man bliver derfor meget investeret i deres hverdag. Hospitalet er fyldt med modsætninger og meninger, hvilket giver noget meget underholdende og hyleskægt TV. Derudover skal det jo også nævnes, at serien har en af de bedste bromances, ever put to film!! #itsguylove.

Nr. 6: Brooklyn Nine-Nine

Andy Samberg som politiagent? Ham fra The Lonely Island, som synger ’’Dick in a box’’, ’’Captain Jack Sparrow’’ og ’’I just had Sex’’, that Guy? Jep det rigtigt nok og serien er lige så, quatibel, sjov og original som man kan forestille sig. Derudover er serien overraskende hjertevarm, fyldt med tætte venskaber, kæresteforhold og et par af episoderne bliver brugt på meget seriøse emner, såsom misbrug, racisme, korruption og homofobi, hvilket serien håndterer perfekt.

Nr. 5: Seinfield

Den amerikanske klassiker, serien om ingenting. Jeg har oplevet, at mange synes seriens indhold er blevet outdatet, men for mig betyder mangel på plot ikke noget, så længe serien har så underholde karakterer som Seinfield.

Top 10: Engelsk

Nr. 7: Mr. Bean

En klassiker fra min barndom og er blevet set utallige gange, det er nok et chok for mange at serien kun har 14 episoder, når man tænker på hvor meget underholdning den har givet. Det bevidner meget om kvaliteten af britisk humor, når mr bean ligger nummer 7 og til jer der ikke kan få nok, så husk der også er lavet to spillefilm.

Nr. 6: Black Books

Hvis du har set Notting Hill, så kan du måske huske der er en bogtyv i starten af filmen, som spørger efter Julia Roberts autograf. Den samme skuespiller (Dylan Moran) får i denne serie hovedrollen, som en bogbutiks ejer, der ansætter Manny (Bill Bailey). Igennem serien diskutere de om noget giver mening, deres forskellige grunde for at hade andre mennesker, drikker vin og ryger cigaretter.

 

Nr. 5: The Mighty Boosh

Den her serie er ikke for alle, jeg har vist den for venner som var et stort spørgsmålstegn bagefter. Så hvis du er ny indenfor britisk humor, er dette nok ikke den rigtige serie for dig, start i stedet med noget mere afslappet. Men er du en rutineret fan af britisk psycedelic humor og platte jokes, så er dette serien for dig.

 

Spread the love

Daniel

Indtil nu ingen kommentare

Be first to leave comment below.