MovSer

All about movies and series

Engelsk vs Amerikansk Comedy TV Part 3 Engelsk vs Amerikansk Comedy TV Part 3
Så er det tid til part 3 af serien: Husk, at denne liste er baseret på mine favoritter og de serier, som jeg har... Engelsk vs Amerikansk Comedy TV Part 3

Så er det tid til part 3 af serien:

Husk, at denne liste er baseret på mine favoritter og de serier, som jeg har set. Så hvis din favorit mangler betyder det ikke nødvendigvis, at jeg ikke kan lide den, blot at jeg ikke har set den. Derfor er du meget velkommen til, at skrive hvilken serie du synes fortjener at være på listen.

Top 10: Amerikansk

Nr. 4: Friends

Serien som alle har hørt om og man har levet under en sten, hvis man ikke har set en episode. Chandler, Joey, Ross, Rachel, Monica og Phoebe er en TV historiens mest kendte karakterer, nogensinde. Desværre selvom det uden tvivl er den serie jeg har set flest gange, så er kvaliteten for dalende efter sæson 9, Men betyder det, at jeg ikke sætter den på repeat? ABSOLUTELY NOT!

Nr. 3: Barry

Den her er lidt speciel, fordi den ikke bare er en god komedie, men også en fantastisk Action/thriller. Serien har noget af de bedst skrevne karakterer og historie, siden breaking bad. Efter jeg så serien første gang, så jeg den igen 3 gange mere på to uger, for at vise den til forskellige venner.

 

Nr. 2: The Office

Udover store grin fra fede karakterer, har denne serie også en af de bedste romance plot, nogensinde vist på TV. Selv om serien mister sin status som perfekt efter sæson 7, er den stadig hele turen værd. Den evige konflikt mellem Dwight og Jim (som faktisk er et smukt venskab), bare de to karakterer alene ville være nok til at gøre det til en fantastisk serie.

Top 10: Engelsk

Nr. 4: Monty Python’s Flying Circus

En vaskeægte klassiker! Noget som altid kan redde en regnvejrsdag om sommeren i Danmark. Til alle jer som ligesom mig aldrig bliver træt af ’’Monty Python and the Holy Grail’’, dette er forgængeren til britisk humor som vi kender den i dag. Men trods det, ligger den ikke nummer et, eftersom der stadig er 3 serier som jeg stadig ser som mine favoritter.

Nr. 3: Spaced

Nick Frost, Simon Pegg & Edgar Wright, de tre navne burde kunne sælge alt! Nørdeserie som har så mange referencer og pop-culture jokes, at de ikke engang selv kan holde styr på dem. Men hvis du stadig ikke er overbevist, så har jeg kun en ting og sige…. Nej ved du hvad, hvis du ikke kan lide Hot fuzz, Shaun of the dead, The Worlds End, så er dette ikke serien for dig.

 

 

Nr. 2: The IT Crowd

Flere Nørder!! Den her serie er så fuld af sjove citater, at du kommer til at blive den irriterende ven til festen, som ikke kan føre en samtale uden tv citater. Det her er for mig den sikreste anbefaling man kan give, fyldt med sjove karakterer, som kommer ud for masser akavede scenarier i deres arbejde og fritid.

 

Spread the love

Daniel

Indtil nu ingen kommentare

Be first to leave comment below.