MovSer

All about movies and series

Engelsk vs Amerikansk Comedy TV Part 4 Engelsk vs Amerikansk Comedy TV Part 4
Så er vi kommet til Part 4, hvor det er tid til at offentliggøre nummer et på begge sider af atlanten. Husk, at denne... Engelsk vs Amerikansk Comedy TV Part 4

Så er vi kommet til Part 4, hvor det er tid til at offentliggøre nummer et på begge sider af atlanten.

Husk, at denne liste er baseret på mine favoritter og de serier, som jeg har set. Så hvis din favorit mangler betyder det ikke nødvendigvis, at jeg ikke kan lide den, blot at jeg ikke har set den. Derfor er du meget velkommen til, at skrive hvilken serie du synes fortjener at være på listen.

Top 10: Amerikansk

Nr. 1: Parks and Recreation

Her har vi serien som tager pladsen som nummer et på listen af Amerika, tit overset på grund af The Office, som bruger lignende dokumentar historiefortælling. Men for mig har Parks and Rec, overhalet The Office indenom på grund af den holder niveauet, hele vejen igennem. Seriens mange modsætninger er en bundløs brønd af muligheder, specielt Ron Swanson som er imod alt regeringsstyre vs Leslie Knope der har den største (måske største af alle mennesker) tro på regeringen. Udover de to, er serien fyldt med sjove karakterer, som alle fortjener deres egen fangruppe. Mest af alt synes jeg personligt bedst om, den evigt underholdende Andy. Der bliver spillet af en buttet Chris Pratt, inden han kom i form og som nu er kendt for rollen som Starlord i Marvel Universet. Serien har nok mere end nogen anden amerikansk serie på denne liste, et hav af selvironi og satire omkring det amerikanske samfund, politik, forretning og dating liv. Hvilket også er med til at gøre den, til min absolutte favorit, når det kommer til Amerika.

Top 10 Amerikansk (Færdige liste)

 1. Parks and Recreation
 2. The Office
 3. Barry
 4. Friends
 5. Seinfield
 6. Brooklyn Nine-Nine
 7. Scrubs
 8. Community
 9. Modern Family
 10. New Girl

Husk, at du kan læse om de andre serier i Part 1, 2 og 3

Top 10: Engelsk

Nr. 1: Blackadder Goes Forth (The Blackadder Series)

Det her er lidt snyd, for det er ikke kun en serie på nummer et, det er faktisk fire: The Black Adder, Blackadder II, Blackadder the Third og Blackadder Goes Forth. Hele samlingen af mini-serier, som fortæller historien om Blackadder familien, igennem mange generationer. Rowan Atkinson, som i mr Bean kun får lov at bruge fysisk humor, så har han igennem denne serie fået en stemme, med replikker uden lige. Karakteren Blackadder ændrer sig igennem de forskellige tidsperioder, ligesom hans assisterende cast også ændrer sig, mellem Hugh Laurie, Stephen Fry, Tim McInnerny, Brian Blessed og Miranda Richardson. Men han har altid sin trofaste undersåt Baldrick (Tony Robinson) ved sin side. Den bedste periode i serien bliver nok Goes Forth, som afslutter serien med vaskeægte perfektion.

Top 10 Engelsk (Færdige liste)

 1. Blackadder Goes Forth (The Blackadder Series)
 2. The IT Crowd
 3. Spaced
 4. Monty Python’s Flying Circus
 5. The Mighty Boosh
 6. Black Books
 7. Mr. Bean
 8. Fawlty Towers
 9. Jeeves and Wooster
 10. Allo Allo

Husk, at du kan læse om de andre serier i Part 1, 2 og 3

Spread the love

Daniel

Indtil nu ingen kommentare

Be first to leave comment below.