MovSer

All about movies and series

Er en Sinister Six film under opsejling fra Marvel og Sony Pictures? Er en Sinister Six film under opsejling fra Marvel og Sony Pictures?
Ja det rumler og det syder hos Marvel og nu også hos Sony Pictures. Da Sony Pictures stadig har foden indenfor i Marvel godteposen... Er en Sinister Six film under opsejling fra Marvel og Sony Pictures?

Ja det rumler og det syder hos Marvel og nu også hos Sony Pictures.

Da Sony Pictures stadig har foden indenfor i Marvel godteposen og Spiderman: Far from Home sidste år præsterede  $1,131,927,996 dollars på verdensplan, er der vel ingen grund til at stoppe?

Bevares, en del af de Hulk grønne dollars skal naturligvis havne hos Kevin Feige´s Marvelous bankkonto, men en pæn del har lov at blive tilbage hos Sony.

Har man set den for nyligt udsendte trailer til Morbius, vil man nok især undre sig over Vulture aka. Gribbens tilbagevenden.

Derfor kan vi her på TheMovser kun forestille os at dette kun er begyndelsen til det “sorte” Avengers ensemble, nemlig The Sinister Six.

Forbryder supergruppen debuterede i januar 1964 i Amazing Spiderman og bestod af lederen Doctor Octopus, Electro, Kraven The Hunter, Mysterio, Sandman og altså Vulture/Gribben som jo sidst blev spillet til perfektion af Batman himself: Michael Keaton.

Jake Gyllenhaal spillede som bekendt Mysterio i den noget famlende Spider-Man: Far From Home fra 2019, men de fleste fans mener jo også at hans såkaldte død er ét stort bluffnummer.

Og med en kommende Venom film, vil det give mening at “give den gas” inden for en overskuelig fremtid.

Karakteren Ghostrider er nu også frigivet til Marvel og derfor går der -heldigvis- også rygter om en Midnight Sons film, bestående af netop Ghostrider, Blade og Moon Knight.

For POKKER da, hvor er vi i live venner!

 

 

 

 

 

 

 

Spread the love

Kasper

Professionel film nørd og selvlært skribent.

Indtil nu ingen kommentare

Be first to leave comment below.