MovSer

All about movies and series

Er Mette Frederiksen statsminister eller forklædt som `Den store Bastian`? Er Mette Frederiksen statsminister eller forklædt som `Den store Bastian`?
Klokken 12:00 mandag, modtog 38 kommuner den nedslående besked, at der vil blive lukket for restauranter, barer, biografer og teatre fra 9. december til... Er Mette Frederiksen statsminister eller forklædt som `Den store Bastian`?

Det’ jul, det’ cool, det nu man hygger sig bedst!

Så skete det igen.

Klokken 12:00 mandag, modtog 38 kommuner den nedslående besked, at der vil blive lukket for restauranter, barer, biografer og teatre fra 9. december til 3. januar. Dette betyder at biografer som Palads, Imperial, Dagmar osv. i en afgørende og kritisk periode, ikke kan levere kultur og underholdning til Danmark. Dette til trods for at ikke et ENESTE eksempel verden over, kan bevise at en corona smittelse har opstået i de flimrende sale. “FØJ” siger TheMovser, men det må vel være fordi biograferne sammenlignes med landets fugtige fitnesscentre, som vor kulturminister i sin tid sagde?

Landets biografer har sjovt nok i årevis brugt millioner og atter millioner af skattebetalte kroner på aircondition for at tilfredsstille sit publikum, men vore politikere har tilsyneladende ikke besøgt en moderne biograf siden `Disneys jule show´ sidste gang blev vist i Metropol biografen i 1982 ?. Ja “Fra alle os til alle jer”, må der blive sagt inde på Christiansborg.

Ja jeg “bitcher” lidt men jeg havde VIRKELIG” glædet mig til b.la. mødet med Diana Prince, som skulle have været præsenteret for os alle den 17. december. 14 januar 2021 for `Wonder Woman: 1984`, er nu den foreløbige danske biografdato.

Men jeg er ikke den eneste der “bitcher” over landets tilstand. Således udtaler veteranen Søren Kragh-Jacobsen omkring hans nu sænkede `Lille sommerfugl`, som nu kun nåede knap 5 dage i biograferne:

”Det smadrer min film, det smadrer stort set min film, og det er jeg virkelig ked af. Vi er mange, der mister rigtig mange penge. Det er jo forfærdeligt. Det er synd for mine producenter, mig selv og Nordisk Film. Det er synd for publikum,” siger Søren Kragh-Jacobsen, som tidligere har instrueret Mifunes sidste sang og Drengene fra Sankt Petri.

En anden dansk filmlegende udtaler: ”I øjeblikket ser det ud til, at Retfærdighedens ryttere følger de samme tal som Druk. Med nedlukningen kommer vi formodentlig til at sælge 200.000 færre billetter,” siger Zentropas Peter Aalbæk Jensen.

”Biograferne havde ellers lige fået næsen over vandet, det er på alle måder en gråvejrsmandag at stå op til,” siger Lars Werge, direktøren for Danske Biografer og understreger, at coronavirus ikke må blive et banesår for hans branche.

Ja vi må ALLE rette ind til Mette Frederiksen, den nye “Bastian”?

Da kom den store Mette
(på billedet du se hende kan).
Sit store blækhus med hun har;
hun sagde: „Børn, gør ikke nar
af coronaens sorte sendebud;
den fik vi af den gode Gud,
så han ej selv kan gøre for,
at den er ikke hvid som vor!”
Men borgerne langt værre lo
og lod ej Mette gå i ro.

Forhåbentligt!

Spread the love

Kasper

Professionel film nørd og selvlært skribent.

Indtil nu ingen kommentare

Be first to leave comment below.