MovSer

All about movies and series

Er nostalgi faktoren nok til at samle fans for “Jurassic World 3”? Er nostalgi faktoren nok til at samle fans for “Jurassic World 3”?
Universal Studios er godt i gang med Jurassic World 3, nu med nostalgi. Er nostalgi faktoren nok til at samle fans for “Jurassic World 3”?

Jurassic World 3 får premiere 11. juni 2021 og bliver en genforening af dinosaur universet for første gang siden Steven Spielbergs oprindelige “Jurassic Park” fra 1993.

Sam Neill, Laura Dern og Jeff Goldblum har alle accepteret acceptable “paychecks” for at gentage rollerne som: Grant, Ellie og Malcolm til sikkert stor fryd for reptil fansene.

Jurassic World: Fallen Kingdom fra 2018 blev instrueret af J.A. Boyana og generede éen milliard og tre hundrede millioner dollars. Jurassic World fra 2015 lavede dog noget mere: éen milliard og seks hundrede og otte millioner dollars.

Den blev instrueret af Colin Trevorrow og det er selvsamme instruktør der er tilbage i førersædet i tredje del af “Jurassic world” filmene, som nu er sjette del af “Jurassic Park” filmene? Lettere forvirrende når nu de tre “klassiske” personer nu skal iblandes med Chris Pratt og Bryce Dallas Howard.

Skulle man ikke bare hente Godzilla og King Kong fra Warner Brothers??

Hvad mener vores læsere, er det godt med al den remix og nostalgi?

 

Spread the love

Kasper

Professionel film nørd og selvlært skribent.

Indtil nu ingen kommentare

Be first to leave comment below.