MovSer

All about movies and series

Erstatter Mads Mikkelsen Johnny Depp i Fantastic Beasts 3? Erstatter Mads Mikkelsen Johnny Depp i Fantastic Beasts 3?
Mads Mikkelsen er lige nu "Top Choice" til at erstatte Johnny Depp som Grindelwald i 'Fantastic Beasts 3'! Læs mere her: Erstatter Mads Mikkelsen Johnny Depp i Fantastic Beasts 3?

Jeg har lige været inde til pressevisning af Anders Thomas Jensens ´Retfærdighedens ryttere ‘men det kommer vi tilbage til, torsdag den 19. november, hvor den får premiere landet over. Glæd jer, MEN:

Mads Mikkelsen er nemlig nu “Top Choice” til at erstatte Johnny Depp som Grindelwald i ‘Fantastic Beasts 3’!

Johnny Depp debuterede som “Fantastic Beasts”-seriens store skurk i slutningen af den første film fra 2016, og han gentog rollen i en langt større kapacitet til efterfølgeren “Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald” fra 2018. Depp meddelte i sidste uge, at han var ved at forlade franchisen efter Warner Bros bad ham om at træde tilbage fra rollen efter en meget omtalt sag mod The Sun. Depp tabte dog den juridiske kamp, hvor den britiske dommer afviste Depp’s sag og siden blev sagens afgørelse taget til fordel for The Sun, som kaldte Depp en “wife beater.”

Selvom Depp ikke vil blive vist i filmen, vil han modtage den fulde løn, han var indstillet til at tjene. Ifølge The Hollywood Reporter, filmede Depp kun én scene for “Fantastic Beasts 3”, før han forlader projektet.

“I lyset af de seneste begivenheder vil jeg gerne komme med følgende korte udtalelse,” skrev Depp 6. november på Instagram. “For det første vil jeg gerne takke alle, der har begavet mig med deres støtte og loyalitet. Jeg er blevet ydmyget og rørt over jeres mange budskaber om kærlighed og bekymring, især i de sidste par dage.«

Depp fortsatte: “Jeg vil gerne fortælle jer, at jeg er blevet bedt om at træde tilbage af Warner Bros. fra min rolle som Grindelwald i Fantastic Beasts, og jeg har respekteret og accepteret denne anmodning.”

Warner Bros. skrev i sin egen erklæring: “Johnny Depp vil forlade ‘Fantastic Beasts’ franchiset. Vi takker Johnny for hans arbejde med filmene til dato. Fantastic Beasts 3 er i øjeblikket i produktion, og rollen som Gellert Grindelwald vil blive omarbejdet.

“Fantastic Beasts 3” åbner i biograferne 15. juli 2022. Ses vi Mads?😀

 

Spread the love

Kasper

Professionel film nørd og selvlært skribent.

Indtil nu ingen kommentare

Be first to leave comment below.