MovSer

All about movies and series

Får Nicholas Cage endeligt et comeback hit med National Treasure 3? Får Nicholas Cage endeligt et comeback hit med National Treasure 3?
Disney og Jerry Bruckheimer er endelig blevet enige om at få tredje del af National Treasure i produktion. Får Nicholas Cage endeligt et comeback hit med National Treasure 3?

Hvis der er nogen der er sunket dybt i karrieren, er det 56-årige Nicolas Cage.

Cage startede sin ellers blomstrende karriere med filmperler som: Birdy, Peggy Sue blev gift og Arizona Junior, over Vilde hjerter for David Lynch, til hans Oscar belønnede højdepunkt, nemlig rollen som alkoholikeren Ben Sanderson, i Leaving Las Vegas fra 1995.

Herfra burde det gå stærkt. Det gjorde det også i starten med action perler som The Rock, Con Air og Face/Off, men allerede fra årene 2006, begyndte gletscher nedturen for alvor at melde sig.

Nedturen startede rigtigt slemt med den pinligt rædselsfulde The Wicker Man fra 2006, som var et remake af den ellers tæt på perfekte Robin Hardy instruerede Wicker Man, fra 1973.

Siden er det gået ned, ned og atter ned for Cage, der senest har medvirket i b-(eller er det z)films mogulen Richard Stanley´s seneste opus: Color out of Space.

De seneste knap 10 film, eller er det 20(?), ligger også på et stykke under 5 i karakteren ud af 10 på imdb.

De eneste “lyspunkter” i disse år, ihvertfald kommercielt, har været de to National Treasure film Cage medvirkede i for Disney, henholdsvis National Treasure fra 2004 og National Treasure – Book of Secrets fra 2007.

Begge film blev instrueret af Jon Turteltaub, der senest instruerede Jason Statham i The Meg.

Derfor må Cage, der iøvrigt er i familie med Francis Ford Coppola, sikkert stor juble over muligheden for at inkassere et mindre comeback. For Disney vil have produceret en tredje del af eventyrserien.

Hvis altså Disney vil have skandale-Cage tilbage i rollen som Ben Gates.

Det er Disney og super produceren Jerry Bruckheimer, der er blevet vilde med Bad Boys for Life manuskriptforfatteren Chris Bremners manuskriptoplæg.

De to forrige National Treasure film, har sammenlagt omsat for over 804 millioner dollars.

Mon Cage rykker tilbage i superligaen a la Robert Downey Jr.?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Spread the love

Kasper

Professionel film nørd og selvlært skribent.

Indtil nu ingen kommentare

Be first to leave comment below.