MovSer

All about movies and series

Fans “bitcher” over castingen af Chris Evans som Buzz Lightyear i ny film. Fans “bitcher” over castingen af Chris Evans som Buzz Lightyear i ny film.
Efter 25 år har Tim Allens "signaturrolle" som den stolte Buzz Lightyear i Pixars `Toy Story´ serie, tilsyneladende fået sin "erstatning". Og det har... Fans “bitcher” over castingen af Chris Evans som Buzz Lightyear i ny film.

Efter 25 år har Tim Allens “signaturrolle” som den stolte Buzz Lightyear i Pixars `Toy Story´ serie, tilsyneladende fået sin “erstatning”. Og det har fået mange Toy Story fans til at se rødt.

For på Disneys fornyeligt overståede Investor konference fremvisning, blev det afsløret at en Buzz Lightyear solo film er under opsejling. Meget er ikke afsløret omkring dette, men det kom dog frem at `Captain America´ himself, aka. Chris Evans skulle spille en yngre udgave af Buzz. Eller ihvertfald som stemmelægger på projektet.

Filmen forventes færdiggjort omkring sommeren 2022, men allerede nu “bitches” der i krogene:

“No”

😡

“There is no Buzz Lightyear without Tim Allen!”

“Jeg hader det virkelig med hver fiber af mit væsen. Human Buzz Lightyear stemme af Chris Evans er det dummeste nogensinde. Hvorfor skulle legetøjet lyde som Tim Allen, når det er baseret på en, der lyder som Chris Evans???”

“Chris Evans pushed Tim Allen off a roof and now he’s the new Buzz Lightyear!”

Tim Allen er idag 67 år gammel. Mon ikke Disney bare husker citatet fra “Avengers: Ènd´game?:

Tony Stark : It’s ridiculous. Scott Lang : I think you look great, Cap. As far as I’m concerned, that’s America’s ass. Steve Rogers : I can do this all day.

“Business is business”, siger vi her på TheMovser.

Toy Story serien har dags dato omsat for knap $3 billion dollars!

Spread the love

Kasper

Professionel film nørd og selvlært skribent.

Indtil nu ingen kommentare

Be first to leave comment below.