MovSer

All about movies and series

Første billeder af Lady og Vagabonden Første billeder af Lady og Vagabonden
De første billeder til Disney klassikeren Lady og Vagabonden er nu frigivet. Der bliver ikke som i Løvernes konge, brugt CGI til at genskabe... Første billeder af Lady og Vagabonden

De første billeder til Disney klassikeren Lady og Vagabonden er nu frigivet. Der bliver ikke som i Løvernes konge, brugt CGI til at genskabe dyrene, men derimod har man valgt at bruge rigtige hunde.

Hvis du glæder dig til at se filmen i en dansk biograf, så bliver du dog nok ret skuffet. Filmen kommer desværre ikke i biografen, men direkte på Disney+ streamingtjenesten, der som bekendt går online 12 November, der også er premieredatoen for Lady og Vagabonden.

Filmens cast består bl.a. af Tessa Thompson (Lady), Sam Elliot (Trusty), Justin Theroux (Tramp), Janelle Monáe (Peg) og Ashley Jensen (Jackie)

Du kan se de første billeder lige her;

Justin Theroux som Tramp

Tessa Thompson som Lady

Sam Elliot som Trusty

Janelle Monáe som Peg

Ashley Jensen som Jackie

Benedict Wong som Bull

Er det en film I glæder jer til?

 

Spread the love

John Slater

Ejer og chefredaktør på TheMovSer - Med en livslang fascination af den finurlige verden man kalder Hollywood. Efter mange år som filmanmelder/tv-vært og filmredaktør på Pixel.tv, (som du klart bør tjekket ud, hvis du elsker gear og spil), Så var mit ønske om at skabe et nyhedsmedie, der skaber glæde for branchen, og hvor den gode tone og sociale profil er intakt, blevet så stor at nu skulle chancen tages. Jeg har en stor kærlighed for tyske film og meget gerne film fra 20'erne og frem til 50'erne. - Men elsker også en god popcorn film eller film der tør at tage chancer og ikke mindst være anderledes end mainstream filmene

Indtil nu ingen kommentare

Be first to leave comment below.