MovSer

All about movies and series

Den længe ventede Bond 25, der har været igennem en del tumult, fremviser nu på twitter de første billeder og en lille video fra...

Den længe ventede Bond 25, der har været igennem en del tumult, fremviser nu på twitter de første billeder og en lille video fra filmen.

Bond 25 har lige siden den blev annonceret, haft en masse problemer der skulle løses. Først var der stor usikkerhed omkring Daniel Craig og om han stadigvæk var agent 007. Det afførte straks en masse spekulationer, for hvem skulle så spille den alkoholiserede britiske agent? Der var mange bud og der florerer stadig en del navne, da Bond 25 bliver hans sidste. Idris Elba har været blandt de nævnte navne, dette har dog ikke været populært alle steder, bare fordi han er sort? Man er alligevel så langt fra den James Bond Ian Fleming skrev om, at det burde vel ikke betyde noget om han er sort eller hvid?

Der har været rigeligt af mindre setbacks for Bond 25. Først kom Daniel slemt til skade med sin ankel, hvorfor produktionen måtte sættes på en kort pause. Men ikke længe efter at Daniel var tilbage, så skete der endnu et uheld, hvor der var en gaseksplosion, der ødelagde noget af film-settet og hvor flere havde fået mindre skader.

Men heldigvis ser det ud til, at der er kommet styr på tingene og nu er der kommet de første billeder fra Bond 25

Vi synes det ser godt ud. Hvad synes I?

Spread the love

John Slater

Ejer og chefredaktør på TheMovSer - Med en livslang fascination af den finurlige verden man kalder Hollywood. Efter mange år som filmanmelder/tv-vært og filmredaktør på Pixel.tv, (som du klart bør tjekket ud, hvis du elsker gear og spil), Så var mit ønske om at skabe et nyhedsmedie, der skaber glæde for branchen, og hvor den gode tone og sociale profil er intakt, blevet så stor at nu skulle chancen tages. Jeg har en stor kærlighed for tyske film og meget gerne film fra 20'erne og frem til 50'erne. - Men elsker også en god popcorn film eller film der tør at tage chancer og ikke mindst være anderledes end mainstream filmene

Indtil nu ingen kommentare

Be first to leave comment below.