MovSer

All about movies and series

Første billeder fra kommende Viaplay serie Første billeder fra kommende Viaplay serie
Christoffer Boe har både skabt og instrueret den nye krimiserie Forhøret, som har Ulrich Thomsen i hovedrollen og et drømmecast, der består af en... Første billeder fra kommende Viaplay serie

Christoffer Boe har både skabt og instrueret den nye krimiserie Forhøret, som har Ulrich Thomsen i hovedrollen og et drømmecast, der består af en række af de største danske skuespillere. Nu er optagelserne færdige, og Viaplay kan løfte sløret for de første intense billeder fra Original-serien, der udfordrer typiske serieformater og tager publikum på en intens rejse med kraftpræstationer fra seriens stjernecast.

Når Viaplay senere på året toner op for premieren på krimiserien Forhøret, bliver det med et stjernespækket cast og solide navne som Ulrich Thomsen, Trine Dyrholm, Nikolaj Lie Kaas, Lars Mikkelsen, David Dencik, Søren Malling, Lars Ranthe, Clara Rosager og Katrine Greis-Rosenthal på rollelisten. Serien består af 8 episoder.

Foto: Nordic Entertainment Group/Viaplay

Foto: Nordic Entertainment Group/Viaplay

Foto: Nordic Entertainment Group/Viaplay

Ulrich Thomsen indtager hovedrollen som politimanden Bjørn, der vil gøre alt for at finde hans datters morder. I hvert afsnit forhører Ulrich Thomsen en ny mistænkt, og den psykologiske kamp mellem de to personer skildres med nervepirrende intensitet. Både små og store detaljer har betydning i krimiserien, der udfordrer den klassiske krimigenre og fokuserer på den mentale arena fremfor den ydre verden.

Optagelserne til Forhøret har været i gang siden det tidlige forår på forskellige lokationer i København, og de er nu færdige.
Christoffer Boe har tidligere fortalt om den intense oplevelse, det er, at skabe et stramt koncept hvor alt overflødigt er skåret væk. En intensitet, som også afspejles i de første billeder fra optagelserne, der går helt tæt på skuespillerne og deres præstationer:

”Mange taler om, at nye formater og platforme skal fordre nye fortællemåder – jeg tror, de grundlæggende tager fejl. Den gode historie er stadig den gode historie. Stærke skuespillere i dramatiske situationer med noget på spil. Det lyder ligetil, men det er faktisk pisse svært. Men vi har virkelig gjort et forsøg her – i et nyt format, i en ny form med nogle suveræne skuespillere og en historie, som langsomt tager os ned i mørket, hvor sandheden forhåbentlig findes. Det var ikke nogen helt let tur derned – men det var det værd,” siger Christoffer Boe.

Serien produceres af Jonas Allen og Peter Bose fra Miso Film, som ligeledes producerede Christoffer Boes anmelderroste krimiserie KRIGER. Forhøret får eksklusiv premiere på Viaplay i efteråret 2019 i Norden.

Billederne siger ikke så meget og det bliver nok først rigtig interessant når der kommer en trailer. Men når det er sagt, så er det nogle utrolig dygtige folk der står bag og med et så solidt cast, ja så kan det måske ikke gå helt glat? eller kan det?

 

Spread the love

John Slater

Ejer og chefredaktør på TheMovSer - Med en livslang fascination af den finurlige verden man kalder Hollywood. Efter mange år som filmanmelder/tv-vært og filmredaktør på Pixel.tv, (som du klart bør tjekket ud, hvis du elsker gear og spil), Så var mit ønske om at skabe et nyhedsmedie, der skaber glæde for branchen, og hvor den gode tone og sociale profil er intakt, blevet så stor at nu skulle chancen tages. Jeg har en stor kærlighed for tyske film og meget gerne film fra 20'erne og frem til 50'erne. - Men elsker også en god popcorn film eller film der tør at tage chancer og ikke mindst være anderledes end mainstream filmene

Indtil nu ingen kommentare

Be first to leave comment below.