MovSer

All about movies and series

Første Black and Blue trailer Første Black and Blue trailer
Så er den første Black and Blue trailer ude og den har klart vakt vores interesse. Det er ikke fordi vi ikke har set... Første Black and Blue trailer

Så er den første Black and Blue trailer ude og den har klart vakt vores interesse. Det er ikke fordi vi ikke har set lignede før, men trailer viser en vis form for dybde og intensitet, der gør at vi tror den kan overraske.

Filmen handler om rookie betjenten Alicia West (Naomie Harris), der overværer korrupte betjente myrde en narkohandler og som hendes bodycam har filmet. Det gør at både politi og de sorte kriminelle jagter hende, hvor hun må søge hjælp hos sin gamle ven Milo (Tyrese Gibson). Der er lavet masser af denne type film før, hvor rookie betjenten bliver jagtet af sine egne. Der er så lagt lidt ekstra oven i hatten, ved at inddrage det betændte miljø imellem sorte og ordensmagten. En film der end til videre, virker til at have lidt mere at byde på end bare ren tomhjernet aktion.

Vi er ikke hyped endnu, men første indtryk er i hvert fald godt. Vi glæder os til at se mere fra denne film, som i øvrigt er instrueret af Deon Taylor. På hans CV står bl.a. Meet The Blacks, Supremacy, og The Intruder.

Er det en film du vil se?

Spread the love

John Slater

Ejer og chefredaktør på TheMovSer - Med en livslang fascination af den finurlige verden man kalder Hollywood. Efter mange år som filmanmelder/tv-vært og filmredaktør på Pixel.tv, (som du klart bør tjekket ud, hvis du elsker gear og spil), Så var mit ønske om at skabe et nyhedsmedie, der skaber glæde for branchen, og hvor den gode tone og sociale profil er intakt, blevet så stor at nu skulle chancen tages. Jeg har en stor kærlighed for tyske film og meget gerne film fra 20'erne og frem til 50'erne. - Men elsker også en god popcorn film eller film der tør at tage chancer og ikke mindst være anderledes end mainstream filmene

Indtil nu ingen kommentare

Be first to leave comment below.