MovSer

All about movies and series

Første trailer til A Beautiful Day In The Neighborhood Første trailer til A Beautiful Day In The Neighborhood
Den første trailer til A Beautiful Day In The Neighborhood, der har den elskede Tom Hanks i hovedrollen er nu ude. Tom Hanks spiller... Første trailer til A Beautiful Day In The Neighborhood

Den første trailer til A Beautiful Day In The Neighborhood, der har den elskede Tom Hanks i hovedrollen er nu ude. Tom Hanks spiller det amerikanske tv ikon Fred Rogers, som var en del af de fleste amerikaners liv fra 1968 til 2001, med børneprogrammet Mister Rogers’ Neighborhood.

Filmen som er en dramatiseret biopic, handler om den deprimerede journalist Lloyd Vogel (Matthew Rhys), der bliver bedt om at lave en profil på Fred Rogers – noget der ændre hans liv. Det er måske begrænset, hvad vi danskere har af forhold til Fred Rogers. Men traileren virker rigtig god og som en rigtig feel good film. Måske det kan blive Tom Hanks tredje Oscar?

I rollen som Lloyd Vogel, som er en karakter, der bygger på journalisten Tom Junod. Der har vi Matthew Rhys, der spiller den russiske agent Phillip Jennings i serien The Americans. Cast tæller også navne som Chris Cooper, Enrico Colantoni, Susan K Watson og Wendy Makkena.

Hvad synes I – Er det en film I gerne vil se?

 

Spread the love

John Slater

Ejer og chefredaktør på TheMovSer - Med en livslang fascination af den finurlige verden man kalder Hollywood. Efter mange år som filmanmelder/tv-vært og filmredaktør på Pixel.tv, (som du klart bør tjekket ud, hvis du elsker gear og spil), Så var mit ønske om at skabe et nyhedsmedie, der skaber glæde for branchen, og hvor den gode tone og sociale profil er intakt, blevet så stor at nu skulle chancen tages. Jeg har en stor kærlighed for tyske film og meget gerne film fra 20'erne og frem til 50'erne. - Men elsker også en god popcorn film eller film der tør at tage chancer og ikke mindst være anderledes end mainstream filmene

Indtil nu ingen kommentare

Be first to leave comment below.