MovSer

All about movies and series

Første trailer til Emmerich’s Midway film Første trailer til Emmerich’s Midway film
Så er den her endelig! Den første trailer til Midway filmen, der instrueres af en de store mestre af popcorn film. Man er ikke... Første trailer til Emmerich’s Midway film

Så er den her endelig! Den første trailer til Midway filmen, der instrueres af en de store mestre af popcorn film.

Man er ikke i tvivl om, hvem der har instrueret denne film, når man ser traileren. For det er ingen ringere end Roland Emmerich. Manden der er mest kendt for film som Independence Day (1996), Godzilla (1998), The Patriot (2000), 10000BC (2008) og Independence Day: Resurgence 2016.

Hans film er tit blevet kritiseret for, at han sjældent holder sig til fakta. Derfor er der også mange der hader hans film, ligesom der er rigtig mange, der elsker hans vilde film. For man kan ikke komme uden om, at hans film altid leverer vilde og visuelle flotte film. 100% popcorn film!

Der er før lavet en film om Midway slaget under anden verdenskrig. Midway filmen fra 1976 der blev instrueret af Jack Smight, havde et fortrinligt cast, der talte store navne som; Henry Fonda, Charles Heston, Robert Mitchum, Robert Wagner bare for at nævne nogle få. En film som undertegnede vil anbefale man ser.

Men her er traileren til den nye Midway film;

Men hvad synes I om traileren? er det en film i gerne vil se?

Spread the love

John Slater

Ejer og chefredaktør på TheMovSer - Med en livslang fascination af den finurlige verden man kalder Hollywood. Efter mange år som filmanmelder/tv-vært og filmredaktør på Pixel.tv, (som du klart bør tjekket ud, hvis du elsker gear og spil), Så var mit ønske om at skabe et nyhedsmedie, der skaber glæde for branchen, og hvor den gode tone og sociale profil er intakt, blevet så stor at nu skulle chancen tages. Jeg har en stor kærlighed for tyske film og meget gerne film fra 20'erne og frem til 50'erne. - Men elsker også en god popcorn film eller film der tør at tage chancer og ikke mindst være anderledes end mainstream filmene

Indtil nu ingen kommentare

Be first to leave comment below.