MovSer

All about movies and series

Første trailer til Netflix’s 6 Underground Første trailer til Netflix’s 6 Underground
Netflix har nu udgivet den første trailer til filmen 6 Underground og de har hentet det tunge skyts ind til at instruere filmen. Michael... Første trailer til Netflix’s 6 Underground

Netflix har nu udgivet den første trailer til filmen 6 Underground og de har hentet det tunge skyts ind til at instruere filmen. Michael Bay må betegnes som mesteren af popcorn film, hvor det visuelle er sat i overdrive og hvor handlingen ofte ikke har første prioritet. Heldigvis er det nogle dygtige manuskriptforfattere, der har skrevet manuskriptet. Det er Paul Wernick og Rhett Reese der også har skrevet manuskript til Deadpool 1-2, Zombieland og Zombieland: Double Tap.

På rollelisten ses Ryan Reynolds, der igen indtager en rollen som den “sjove” karakter. Derudover har vi Manuel Garcia-Rulfo, Dave Franco, Mélanie Laurent, Ben Hardy og Corey Hawkins.

Hvad man kan se ud fra traileren ligner det på alle måder en Michael Bay instrueret film. Men det kan jo også være ganske underholdende. Undertegnede regner også stærkt med at se en masse product placement.

filmen har premiere 13 december 2019 på Netflix

Hvad synes du om traileren og er det en film du gerne vil se?

Spread the love

John Slater

Ejer og chefredaktør på TheMovSer - Med en livslang fascination af den finurlige verden man kalder Hollywood. Efter mange år som filmanmelder/tv-vært og filmredaktør på Pixel.tv, (som du klart bør tjekket ud, hvis du elsker gear og spil), Så var mit ønske om at skabe et nyhedsmedie, der skaber glæde for branchen, og hvor den gode tone og sociale profil er intakt, blevet så stor at nu skulle chancen tages. Jeg har en stor kærlighed for tyske film og meget gerne film fra 20'erne og frem til 50'erne. - Men elsker også en god popcorn film eller film der tør at tage chancer og ikke mindst være anderledes end mainstream filmene

Indtil nu ingen kommentare

Be first to leave comment below.