MovSer

All about movies and series

Første trailer til Netflix’s Another Life Første trailer til Netflix’s Another Life
Netflix producere masser af indhold i øjeblikket og nu er den første trailer til deres science fiction serie Another Life kommet. Serien handler om,... Første trailer til Netflix’s Another Life

Netflix producere masser af indhold i øjeblikket og nu er den første trailer til deres science fiction serie Another Life kommet.

Serien handler om, at efter en alien artefakt har ramt jorden, så bliver et team ledet af Niko Breckinridge (Katee Sackhoff), sendt på en interstellar mission, der skal finde kilden og få første kontakt. Som det dog kan ses på traileren, så er det måske ikke den bedste idé, da det ikke ligefrem virker til, at det er venlige aliens.

Seriens cast tæller navne som Katee Sackhoff, Selma Blair, Jake Abel og Samuel Anderson. Det er måske ikke det mest kendte cast, dog er Katee Sackhoff en fan favorit, af dem der kender serien Battlestar Galactica.

Det er i år også 40 år siden, at den første alien film havde premiere og Another Life har tydeligvis fået noget inspiration derfra. Dette er måske et godt tegn?

Undertegnede synes personligt det er en rigtig godt trailer, for den fortæller i princippet ikke ret meget, men gør en mere nysgerrig på serien. Hvad synes I og en serie I gerne vil se?

Spread the love

John Slater

Ejer og chefredaktør på TheMovSer - Med en livslang fascination af den finurlige verden man kalder Hollywood. Efter mange år som filmanmelder/tv-vært og filmredaktør på Pixel.tv, (som du klart bør tjekket ud, hvis du elsker gear og spil), Så var mit ønske om at skabe et nyhedsmedie, der skaber glæde for branchen, og hvor den gode tone og sociale profil er intakt, blevet så stor at nu skulle chancen tages. Jeg har en stor kærlighed for tyske film og meget gerne film fra 20'erne og frem til 50'erne. - Men elsker også en god popcorn film eller film der tør at tage chancer og ikke mindst være anderledes end mainstream filmene

Indtil nu ingen kommentare

Be first to leave comment below.