MovSer

All about movies and series

Første trailer til The Gentleman Første trailer til The Gentleman
The Gentleman får premiere januar 2020 og er den seneste film, der instrueres af Guy Ritchie. Han har stået bag flere store hits, såsom... Første trailer til The Gentleman

The Gentleman får premiere januar 2020 og er den seneste film, der instrueres af Guy Ritchie. Han har stået bag flere store hits, såsom Lock, Stock and Two Smoking Barrels (1998), Snatch (2000), Revolver (2005), RocknRolla (2008), Sherlock Holmes 1-2 med Downey Jr (2009-2011), The Man from U.N.C.L.E. (2015), og vi glemmer bare miseren; King Arthur: Legend of the Sword (2017) og Disney’s Aladdin fra tidligere i år.

Han har følgeskab af et hav af store navne, der bl.a. tæller Matthew McConaughey, Charlie Hunnam, Henry Golding, Michelle Dockery, Jeremy Strong, Eddie Marsan, Colin Farrell og Hugh Grant.

Filmen der betegnes som en action thriller, ligner også ud fra traileren en god klassisk Guy Richie film, der både har fed action og interessante/sjove karakterer. Ritchie har tidligere udtalt, at filmen vil ligne Lock, Stock and Two Smoking Barrels og Snatch, hvilket ikke vil være dårligt. LSTS er uden tvivl også hans bedste film til dato.

Men hvad synes du om traileren og er du glad for at Ritchie går efter at lave film som han lavede tidligere?

Spread the love

John Slater

Ejer og chefredaktør på TheMovSer - Med en livslang fascination af den finurlige verden man kalder Hollywood. Efter mange år som filmanmelder/tv-vært og filmredaktør på Pixel.tv, (som du klart bør tjekket ud, hvis du elsker gear og spil), Så var mit ønske om at skabe et nyhedsmedie, der skaber glæde for branchen, og hvor den gode tone og sociale profil er intakt, blevet så stor at nu skulle chancen tages. Jeg har en stor kærlighed for tyske film og meget gerne film fra 20'erne og frem til 50'erne. - Men elsker også en god popcorn film eller film der tør at tage chancer og ikke mindst være anderledes end mainstream filmene

Indtil nu ingen kommentare

Be first to leave comment below.