MovSer

All about movies and series

Første trailer til Zombieland: Double Tap Første trailer til Zombieland: Double Tap
Den første trailer, til den længe ventede efterfølger, af kæmpe hittet Zombieland (2009) er endelig kommet. Der var ikke mange, der havde forventet at... Første trailer til Zombieland: Double Tap

Den første trailer, til den længe ventede efterfølger, af kæmpe hittet Zombieland (2009) er endelig kommet. Der var ikke mange, der havde forventet at Zombieland i 2009 ville blive så stort et hit som den gjorde. Men ikke desto mindre, var både kritikere og publikum ellevilde med den første, hvor filmen formåede, at tjene over 105 millioner dollars, på det lille budget der lød på 25 millioner dollar.

Den første trailer er her endelig og det første man lægger mærke til, er at stilen og humoren ikke har forandret sig markant. Men hvorfor også ændre på en vinderformular?

Bill Murray som er på rollelisten, er dog ingen steder at se i traileren og spørgsmålet er måske også, hvor stor en rolle han har. Undertegnede er dog glad for traileren, som virker ganske underholdende.

Ruben Fleischer der instruerede den første film, står igen bag kameraet. Jesse Eisenberg, Woody Harrelson, Emma Stone og Abigail Breslin indtager igen deres roller fra første film. Denne gang får de følgeskab af bl.a. Luke Wilson, Rosario Dawson, Zoey Deutch (Lea Thompson’s datter) og Dan Akroyd.

Fans har siden ønsket en efterfølger og 17 oktober i år får Zombieland: Double Tap premiere i Danmark.

Vi er tilfredse med den første trailer og det tegner godt – Men hvad synes I?

Spread the love

John Slater

Ejer og chefredaktør på TheMovSer - Med en livslang fascination af den finurlige verden man kalder Hollywood. Efter mange år som filmanmelder/tv-vært og filmredaktør på Pixel.tv, (som du klart bør tjekket ud, hvis du elsker gear og spil), Så var mit ønske om at skabe et nyhedsmedie, der skaber glæde for branchen, og hvor den gode tone og sociale profil er intakt, blevet så stor at nu skulle chancen tages. Jeg har en stor kærlighed for tyske film og meget gerne film fra 20'erne og frem til 50'erne. - Men elsker også en god popcorn film eller film der tør at tage chancer og ikke mindst være anderledes end mainstream filmene

Indtil nu ingen kommentare

Be first to leave comment below.