MovSer

All about movies and series

Gabende tomme og lukkede biografer “fylder” vores coronaliv. Pas nu på med kedsommelighedens smittefare! Gabende tomme og lukkede biografer “fylder” vores coronaliv. Pas nu på med kedsommelighedens smittefare!
Corona virussen sørger ikke ligefrem for en fest, og verdens biografer står nu gabende tomme. TheMovser fortsætter dog ufortrødent med at skrive om det... Gabende tomme og lukkede biografer “fylder” vores coronaliv. Pas nu på med kedsommelighedens smittefare!

Hvis man er heldig kan man tilsyneladende møde en vis Tom Waits i verdens tomme eller lukkede biografsale?

Da verdens befolkning foretrækker sikkerhed frem for fest, er de fleste biografsale lukkede verden over.

Nordisk film skriver:

VI AFLYSER ALLE FORESTILLINGER
Vi aflyser alle forestillinger i vores 23 biografer med øjeblikkelig virkning og foreløbig to uger frem. Det sker på baggrund af myndighedernes nye, omfattende foranstaltninger for at begrænse COVID-19-epidemien.

Alle billetter købt online, vil automatisk blive refunderet indenfor 3-5 hverdage. Har du allerede købt din billet fysisk i biografen, skal du gemme din billet, så refunderer vi den eller ombytter til en anden forestilling, når vi åbner igen.

Har du indløst et gavekort i forbindelse med dit køb?
Indløste gavekort refunderes ikke automatisk. Hvis du derfor har indløst et gavekort, må du gerne sende en mail til support@nfbio.dk. Så sørger vi for at udstede et nyt gavekort til dig.

Vi beklager de gener, det måtte have, men vi følger naturligvis myndighedernes anbefalinger. Det vigtigste for os er jeres tryghed, og at vi kan være med til at begrænse smitten af COVID-19.

Cinemaxx skriver:

Som følge af myndighedernes skærpede anbefalinger omkring begrænsning af COVID-19 epidemien, har vi besluttet at aflyse alle forestillinger fra torsdag d. 12. marts, og foreløbigt frem til fredag d. 27. marts.

Vores vigtigste prioritet er vores medarbejderes og gæsters sikkerhed, samt at medvirke til at begrænse udbredelsen af COVID-19. Vi håber derfor på din forståelse, og beklager eventuelle gener det må medføre.

Har du købt billetter til aflyste forestillinger, vil du naturligvis få refunderet dine penge. Alle billetter købt online, vil blive refunderet automatisk. Har du købt din billet fysisk i biografen, skal du gemme din billet, så refunderer vi den, når vi åbner igen.

Vi henviser i øvrigt til Sundhedsstyrelsens hjemmeside, der løbende opdateres med seneste nyt om COVID-19: sst.dk/corona

Ja det er kedelige biograf tider, så fortsæt med at få dagligt læst her på TheMovser for “livsnødvendige” opdateringer.

Vi går nemlig IKKE ned!

………….og husk nu hjemmebiografen!

 

Spread the love

Kasper

Professionel film nørd og selvlært skribent.

Indtil nu ingen kommentare

Be first to leave comment below.