MovSer

All about movies and series

Game of Thrones Prequel sat i gang! Game of Thrones Prequel sat i gang!
Nu er der rigtig gode nyheder til alle fans af Game of Thrones! For man er nu, lige så stille, gået i gang med... Game of Thrones Prequel sat i gang!

Nu er der rigtig gode nyheder til alle fans af Game of Thrones! For man er nu, lige så stille, gået i gang med produktionen af den prequel pilot, som forhåbentlig får grønt lys til at blive en hel serie. Der er ingen titel tilknyttet endnu, og gætterierne er allerede så småt gået i gang. Det er dog sikkert, at der nok ikke varer længe, før vi får både en titel og nyheden om at HBO har givet grønt lys.

Hvad og hvornår kan vi så forvente en prequel serie får premiere? EW.com som bringer nyheden, mener at den vil få premiere efteråret 2020 eller måske foråret 2021. Vi mener dog ikke at det vil være realistisk tidligst foråret tidligst 2021, ja vi ville hellere sætte vores penge på det bliver efterår/vinteren 2021.

Det eneste vi ved om historien, er at den vil foregå 5000 år før begivenhederne i GoT. Gerorge R.R. Martin har udtalt at King’s Landing og the Iron Throne ikke eksistere og ej heller Targaryens. Ja, rent ud sagt, er det et helt andet landskab vi kommer til at skabe bekendtskab med. Vi synes det er rart, at man vælger at starte storset uden alt det vi kender og få skabt noget nyt.

Hvad synes I? glæder I jer til mere fra dette univers?

Spread the love

John Slater

Ejer og chefredaktør på TheMovSer - Med en livslang fascination af den finurlige verden man kalder Hollywood. Efter mange år som filmanmelder/tv-vært og filmredaktør på Pixel.tv, (som du klart bør tjekket ud, hvis du elsker gear og spil), Så var mit ønske om at skabe et nyhedsmedie, der skaber glæde for branchen, og hvor den gode tone og sociale profil er intakt, blevet så stor at nu skulle chancen tages. Jeg har en stor kærlighed for tyske film og meget gerne film fra 20'erne og frem til 50'erne. - Men elsker også en god popcorn film eller film der tør at tage chancer og ikke mindst være anderledes end mainstream filmene

Indtil nu ingen kommentare

Be first to leave comment below.