MovSer

All about movies and series

Ghostbusters møder Stranger Things i ny “Ghostbusters: Afterlife” trailer. Ghostbusters møder Stranger Things i ny “Ghostbusters: Afterlife” trailer.
Tredje del til de oprindelige Ghostbusters film, har nu fået sin første trailer. Ghostbusters møder Stranger Things i ny “Ghostbusters: Afterlife” trailer.

Så skete det endelig! Sony Pictures har nu endelig fået udsendt en trailer for tredjedel til de oprindelige Ghostbusters film: “Ghostbusters” fra 1984 og “Ghostbusters 2” fra 1989, her små 30 år senere.

24. februar 2014 døde skuespilleren Harold Ramis. Han spillede i de 2 originale “Ghostbusters” film Dr. Egon Spenglers, og det er dennes børnebørn vi nu skal følge i den tredje film i serien nemlig: “Ghostbusters: Afterlife”.

Sony Pictures har udeladt det famøse 3-tal i titlen og det er sikkert for at henvende sig til både nye og gamle fans. TÆNK hvis de kære unge mennesker dog skulle se noget så gammelt som en efterfølger til en filmserie, som startede med “Ghostbusters” fra 1984!.

Som man kan se i traileren bliver der forsøgt et – ganske vist tilsyneladende – vellykket mix af “Stranger Things” og old school “Ghostbusters” vibes.

Hvad de “gamle” old school fans bliver snydt for i traileren er gensynet med: Dr. Peter Venkman, Dr. Raymond Stantz, Dr. Winston Zeddemore, Janine Melnitz og Dana Barrett.

Jo, den er god nok! Vi er blevet lovet af Sony Pictures at “Ghostbusters: Afterlife” får besøg af de originale karakterer(som spøgelser?) fra original filmene, nemlig: Bill Murray, Dan Aykroyd, Ernie Hudson, Annie Potts og Sigourney Weaver!. Mon ikke vi senere får en såkaldt “forårs trailer”?

Hertil dukker “Ant-Man” himself: Paul Rudd op, med besøg af b.la. “Stranger Things” stjernen Finn Wolfhard.

Rick Moranis vender IKKE tilbage i rollen som Louis Tully, han har ikke tænkt sig at vende tilbage som en anden Joe Pesci, desværre. Han kommer tilsyneladende aldrig mere tilbage til Hollywood.

Men har vi ikke allerede fået en 3 ér?, er der sikkert nogle der vil indvende. Jo, den forhåbentligt snart glemte “amøbe af en fadæse” ved navn “Ghostbusters” som Paul Feig i 2016 desværre fik udsendt. Hov, den er allerede glemt hos TheMovser, hvor heldigt! Men kan vi også glemme hans nye “Last Christmas” så? Hvor er det heldigt at Hollywood bare uden problemer kan viske ud i historiebøgerne!

Ivan Reitman stod for de oprindelige “Ghostbusters” film, og han har nu overladt styringen til sønnike, nemlig: Jason Reitman. Han har tidligere stået for bla. de fine dramaer “Juno” fra 2007 og “Tully” fra 2018, så ingen nerver herfra! Fedt at se en efterfølger der ikke bare kopierer en “Greatest hits” a la “Terminator: Dark Fate”, men prøver noget nyt!.

“Ghostbusters: Afterlife” får premiere 10. juli 2020.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Spread the love

Kasper

Professionel film nørd og selvlært skribent.

Indtil nu ingen kommentare

Be first to leave comment below.