MovSer

All about movies and series

God jul: `Halloween` instruktør søsætter ny Eksorcist film for Blumhouse. God jul: `Halloween` instruktør søsætter ny Eksorcist film for Blumhouse.
Efter `Halloween´ hitsene står David Gordon Green klar til flere horror remakes. Denne gang én af de HELT store nemlig Eksorcisten! God jul: `Halloween` instruktør søsætter ny Eksorcist film for Blumhouse.

Det er muligt at navnet David Gordon Green ikke siger dig så meget, men hvis vi nu siger `Halloween 2018´ udgaven, begynder “savlen” vel så småt at brede sig?

Jo det ER ham og han fortsætter som sagt den opkommende trilogi med de kommende `Halloween Kills´ og `Halloween Ends´. Men alting har som sagt en ende, som nu afdøde Michael Bundesen sang, så hvad skal “menuen” så stå på fremover?

Et `Eksorcisten´ remake naturligvis!

Denne skal han lave i samarbejde med Blumhouse, som er STUDIET man går til hvis der skal produceres horror i nogenlunde god kvalitet. Lidt ligesom Hammer studierne i (meget?) gamle dage.

Den efterhånden knap 50 år gamle original horrorklassiker står på de flestes Top 3 over de største horror klassikere, så der er virkeligt noget at leve op til. Men han gjorde det nu godt med hans `Halloween` opdatering, selvom Carpenter klassikeren fra 1978 stadig står urørligt.

Så nu mangler du “kun” at instruere nye versioner af `Psycho` og ´Ondskabens hotel` David?

 

Spread the love

Kasper

Professionel film nørd og selvlært skribent.

Indtil nu ingen kommentare

Be first to leave comment below.