MovSer

All about movies and series

Godt nytår: `Wonder Woman: 1984 sucks BIG time. Alligevel er nr. 3 på vej. Godt nytår: `Wonder Woman: 1984 sucks BIG time. Alligevel er nr. 3 på vej.
"Selvom filmen har kostet over 200 millioner dollars ligner mange scener desværre noget fra en bovlam Hallmark tv-produktion, er 40 minutter for lang og... Godt nytår: `Wonder Woman: 1984 sucks BIG time. Alligevel er nr. 3 på vej.

Så er vi ENDELIG ude af 2020 og det har Warner Bros., HBO Max, Patty Jenkins og Gal Gadot fået “skudt” i gang med premieren på `Wonder Woman: 1984´. Men der er virkelig ikke meget “nytårs-knald” over resultatet. Det ligner desværre mest en “opdateret” udgave af DC(Cannon?) rædslen: `Superman: Quest for Peace` fra 1987, som selv ligger på “hele” 3,7 på IMDb.

`Wonder Woman: 1984` “scorer” lige nu en 5,5 på selvsamme liste, og selvom det ikke rammer total bundskraber superhelte “hits” som f.eks.`Catwoman` fra 2004´s 3,4, må det vitterligt siges at den ellers forventede storfilm storflopper.

For tager man nu de samlede Gal Gadot resultater, vil man kunne se at denne seneste udgivelse desværre får det ringeste resultat, da original cuttet af `Justice League` fra 2017, trods alt ligger på 6,3. “Heldigvis” for Gal Gadot ligger en glemt `Wonder Woman` tv-film fra 2011 stadig “lunt i svinget” med 4,4.. Den oprindelige Wonder Woman film også fra 2017, ligger på flotte 7,4.

Men hvordan kunne det gå så galt?

Det er det samme spørgsmål, der lige nu hjemsøger samtlige amerikanere, når de vender siden til et forfærdeligt år: Hvorfor er “Wonder Woman 1984” dog så dårlig?

Hvorfor fulgte denne tidligere spændt imødesete efterfølger til DC-frelseren “Wonder Woman” fra 2017 – med den stadigt samme fantastiske Gal Gadot i hovedrollen og instrueret af den samme films Patty Jenkins?

`Wonder Woman: 1984` er nu frigivet til visning på amerikanske HBO Max som en “julegave” til sine abonnenter, men nu føles den mere som – gisp – `Howard the Duck` fra 1986?

I tegneserierne og på tv arbejdede Diana(Wonder Woman)for forsvarsministeriet, hvilket gav mening, fordi hun formodes at være verdens største kriger. Nu arbejder hun på Smithsonian Institution i Washington i 1984, og noget ved det bedste ved den oprindelige `Wonder Woman` film, var krigsscenerne “fra” 1917 i de truende skyttegrave. Sådanne scener findes ikke i denne toer, hvor en skurk som Kristen Wiig´s `Cheetah´ karakter bliver slynget ned i handlingen uden videre mening, som var vi tilbage på en film a la `Batman Forever` fra 1995.

“Hej Patty, vi leder efter et manuskript til din nye film. Ved du hvor det befinder sig og hvorfor skal jeg igen spille med den idiot til Chris Pine. Var vi ikke enige om at “sæbe-reklamen” døde i første kapitel?”

Plot resultat: Wonder Woman ønsker i den nye film at hendes døde kæreste(Steve Trevor) skal komme tilbage til livet, og det gør han. Han har været væk siden første verdenskrig, men har øjeblikkelig fået smag for kitschet firsertøj og kan uden yderligere instruktion styre et “topmoderne” kampfly. VIOLA!

Selvom filmen har kostet over 200 millioner dollars ligner mange scener desværre noget fra en bovlam Hallmark tv-produktion, er 40 minutter for lang og har flere plot huller end Joe Biden har hår propper.

ØV!

Alligevel har Warner Bros. meddelt at de officielt har givet grønt lys til en tredje “Wonder Woman”, hvor Patty Jenkins vil vende tilbage som instruktør, mens Gal Gadot vender tilbage i titelrollen.

“Da fans over hele verden fortsætter med at omfavne Diana Prince, og efter den stærke åbningsweekend af Wonder Woman 1984, er vi er glade for at kunne fortsætte vores historie med vores virkelige “Wonder Women” – Gal og Patty – der vil vende tilbage for at afslutte den længe planlagte teatralske trilogi,” siger Warner Bros. chef Toby Emmerich.

Lad os håbe at `Wonder Woman: 1984` så “bare” er en Ìron Man 2´, for Gal Gadot ER Wonder Woman!

Det vides pt. ikke hvornår filmen får dansk premiere, men sig nu ikke at I IKKE VAR ADVARET!

Spread the love

Kasper

Professionel film nørd og selvlært skribent.

Indtil nu ingen kommentare

Be first to leave comment below.