MovSer

All about movies and series

Godzilla vs. Kong får ny “jule”-blockbuster release dato. Godzilla vs. Kong får ny “jule”-blockbuster release dato.
Warner Bros. flytter release datoen på Godzilla Vs. Kong til den 20. november 2020. Godzilla vs. Kong får ny “jule”-blockbuster release dato.

Det kan ikke kun have været TheMovser der har undret sig over at der stadig ikke er udsendt en trailer til fjerde opus til den nye version af Godzilla serien nemlig: “Godzilla Vs. Kong”. Ikke engang en lousy teaser har vi fået!.

Det har der nok været en (kommerciel?)grund til, for nu har Warner Brothers flyttet releasedatoen fra den oprindelige 12. marts 2020 til den 20. november 2020.

Havde Warner Brothers beholdt den gamle release dato, havde filmen i Danmark skulle kæmpe mod Pixars “Fremad”, den nyeste version af “The Invisible Man” og “Kød og Blod” med Sidse Babett Knudsen. Dette havde den nok kunne have klaret!

Nu er filmen så rykket frem til nær juleperioden, som sagt 20. november 2020, og her er der hverken en “Frost 3” eller en “Star Wars: The Re-rise of Skywalker” at “battle” mod.

Den 1. oktober 2020 får “Venom 2” premiere og Michael Myers sørger for halloween hyggen i “Halloween Kills” 15. oktober 2020, så titanernes kamps største fjende bliver ikke overraskende Marvel/Disneys “Eternals”, som får premiere 5. november 2020. Dette er dog en debut med SPRITNYE superhelte, så alt kan ske selv for Marvel!

Skulle succesen fortsætte over december månederne, skal der konkurreres mod Steven Spielbergs nye version af “West Side Story” og Eddie Murphy “comeback”(?) filmen “Coming to America 2”, men den største trussel vil nok være Denis Villeneuve´s længe og spændt ventede nye udgave af “Dune”.

Så det ser vist kamp sikkert ud for vores titan kæmper?

Der er sikkert også en anden forklaring på dato forskydningen.

Dette års “Godzilla: King of monsters” havde et budget på 170 millioner dollars, hvoraf 385 millioner dollars røg tilbage. Til sammenligning omsatte “Godzilla” 2014, for 524 millioner dollars og “Kong: Skull Island” 2017, for 566 millioner dollars.

Efter “Joker” mega succesen som nu lyder på 1 milliard og knap 37 millioner dollars på et knap 60 millioner dollars budget, må det så absolut have fået Warner bosserne til at stramme ind hvor strammes kan. Dette gælder sikkert også manuskriptet, da flere ikke HELT var varme med “Godzilla: King of monsters” historien.

“Godzilla Vs. Kong” har pt. et budget på ca. 190 millioner dollars, så den nye julegave til Warner Bros. skulle gerne kunne ses på årsresultatet. For en sjov sammenlignings skyld kostede den oprindelige “King Kong Vs. Godzilla” fra 1962, som blev instrueret af Ishiro Honda, 200.000 dollars at producere og indkasserede 2, 7 millioner 1962 dollars. Snakker vi procenter i overskud, er det stadig tal som Warner Brothers sikkert vil ønske kan gentage sig.

“Godzilla Vs. Kong” bliver instrueret af horror instruktøren Adam Wingard, som måske er mest kendt for “You´re Next” fra 2011 og skal senere i gang med et remake af den fremragende sydkoreanske “I saw the Devil” fra 2010.

Instruktøren til dette års, i box office skuffende termer,”Godzilla: King of Monsters”´s Michael Dougherty, vender tilbage som manuskriptforfatter, sammen med Max Borenstein som har haft hænderne nede i alle de foregående monster basher film.

Mest interessant er det at Eric Pearson er kommet med på fortællings vognen. Han var sidst med som manuskriptforfatter på “Thor: Ragnarok” og det var jo en film der kunne buldre og brage!

Millie Bobby Brown og Kyle Chandler vender tilbage fra “Godzilla: King of Monsters” som datter og farmand i rollerne: Madison og Mark Russell. Ny på rollelisten er bl a. Alexander Skarsgård.

Så juletiden er altså atter engang titanernes kamp til box office døden og hurra for det?

 

 

 

Spread the love

Kasper

Professionel film nørd og selvlært skribent.

Indtil nu ingen kommentare

Be first to leave comment below.