MovSer

All about movies and series

Goonies 2? Kommer det til at ske? Goonies 2? Kommer det til at ske?
80’erne er fyldt med filmguld. Det er måske ikke film, der har vundet massevis af priser, men det er film, der varmer dit hjerte,... Goonies 2? Kommer det til at ske?

80’erne er fyldt med filmguld. Det er måske ikke film, der har vundet massevis af priser, men det er film, der varmer dit hjerte, og som du kan se igen og igen. The Goonies er på den liste. Denne Spielberg producerede film om en flok unge drenge, der finder et skattekort og tager ud på en utrolig rejse er en klassiker.

Filmens gamle stjerner har den seneste tid afsløret at mange har arbejdet på at bringe Goonies tilbage til det store lærred, uden held dog. Chris Columbus, der skrev manuskriptet har sagt at han aldrig opgiver muligheden og Corey Feldman, som har arbejdet sammen med Sean Astin i årevis på at lave en Goonies 2 eller en reboot, udtalte fornyligt dette:

Sean Astin and I actually wrote a pitch, a treatment of about 10 pages that we took into [director] Richard Donner and a representative of [screenwriter] Chris Columbus and Steven [Spielberg]. We pitched it and Donner loved it, but he said it was too expensive an idea.

Corey Feldman og Sean Astin spillede de to mest populære drenge fra filmen. Det ville være fedt at vide, hvad deres pitch gik ud på, men det kommer højst sandsynligt aldrig til at ske, selvom vi er i en filmæra, hvor alt bliver rebootet.

The Goonies er blevet så stor en kult klassiker, at Deadpool 2 smed en skjult reference til filmen fra 1985 i dens trailer, og alle hovedpersonerne er sågar blevet til LEGO figurer.

Hvordan tror du en Goonies reboot kunne se ud? 

Spread the love

Anders

Indtil nu ingen kommentare

Be first to leave comment below.