MovSer

All about movies and series

Efterfølgeren ´Avatar 2´ ligger pt. med et produktionsbudget på 250 millioner dollars, hvilket kræver at den MINIMUM omsætter for 1 milliard dollars. Nu har...

Foto: IndianExpress

Når James Camerons længe ventede ´Avatar 2´ får premiere den 16. december i år, er det hele 13 år siden den første ´Avatar´ fik premiere.

Den første ´Avatar´ omsatte for 2,847 milliarder dollars og er dermed stadig den bedst omsatte film nogensinde. Den kommende efterfølger ´Avatar 2´, ligger pt. med et produktionsbudget på 250 millioner dollars, hvilket kræver at den MINIMUM omsætter for 1 milliard dollars.

Nu har den 43-årige Zoë Saldaña, der igen spiller Neytiri i de ialt kommende fem ´Avatar´ film, set tyve minutter af den kommende ´Avatar 2´ og hun udtaler nærmest grædende:

“Det er helt sikkert et spring fra den første ‘Avatar’, så du er nødt til at forberede dig på dette. Det bliver et eventyr, du ikke vil glemme. Jeg kan blive helt grådkvalt bare ved at tale om det. Jeg kunne kun få lov til at se 20 minutter af del 2 og jeg var målløs. Jeg blev simpelthen rørt til tårer. Det er kraftfuldt, det er overbevisende.”

Der vides ikke meget om den kommende ´Avatar 2´ andet end at den centrerer sig omkring børnene fra Sam Worthington og Saldañas karakterer fra den originale film. Filmen vil også udforske Pandoras undervandsverdener, hvilket er en del af grunden til, at filmen tog så lang tid at få lavet, da Cameron måtte fremme sin teknologi for at optage såkaldt “motion capture” under vandet. Blandt de nye medvirkende er Camerons gamle “Titanic”-stjerne Kate Winslet, der b.la. holdt vejret i næsten 8 minutter, mens hun filmede i en vandtank.

Biografgængere verden over bliver dog nødt til at holde vejret noget længere, specielt med den femte del i mente, der først får sin premiere den 22. december 2028.

James Cameron vil ved denne films premiere være fyldt 74 år. Til den tid har han sikkert fremstillet nogle RIGTIGE Avatars til at instruere de næste fem film i serien?

Foto: Koimai.

Spread the love

Kasper

Professionel film nørd og selvlært skribent.

Indtil nu ingen kommentare

Be first to leave comment below.