MovSer

All about movies and series

Guillermo Del Toro´s opkommende Pinocchio er IKKE for Disney fans! Guillermo Del Toro´s opkommende Pinocchio er IKKE for Disney fans!
Der var nok mange der havde håbet på at stafetten var gået til Guillermo Del Toro som manden der skulle visualisere Disney mesterværket Pinocchio... Guillermo Del Toro´s opkommende Pinocchio er IKKE for Disney fans!

Talk about missed opportunities!

Hvis der er nogen der burde “live remake” Disney mesterværket Pinocchio fra 1940, må det være Guillermo Del Toro.

Del Toro og Disney HAR faktisk talrige gange været forbi hinanden for at udveksle, overbevise og manupulere hinanden, men nu er det ganske vist: valget til Disneys Pinocchio live action remake, er gået til Robert Zemeckis.

Ham kender de fleste nok mest for Tilbage til fremtiden trilogien, Roger Rabbit, Nu går den vilde skattejagt og den der film med ham der, der spiser fyldte chokolader på en bænk. Var det ikke Forrest Trump den hed?

Anyways……!

Del Toro er pt. i gang med at remake noir klassikeren Nightmare Alley fra 1947, med bla. Bradley Cooper, Cate Blanchett og Willem Dafoe i hovedrollerne.

Ganske lækkert vil vi sige, men Del Toro har stadig ikke glemt vores lille italienske trædukke, for den skal stadig “fremstilles”, og han vil lave den i “stop-motion” formatet, ligesom Nightmare before Christmas b.la. tidligere har gjort det.

Han har allerede “assamblet” et rigtigt drømme cast til filmen som minimum skal fungere som voiceover talents: David Bradley skulle “spille” Geppetto, hvem Ron Perlman, Christoph Waltz, Tilda Swinton og Ewan McGregor skal “spille”, står tilbage i det uvisse.

Filmen skulle blive en såkaldt “brutalist fabel” og vil være “så langt væk fra Disney som muligt”, og vil b.la. foregår under tiden med Mussolini.

Desuden vil Del Toro, bare sådan for hyggens skyld, give historien et Frankenstein twist.

Mon investoren Netflix er klar over det?

Forbudt for børn lyder endnu engang utroligt indbydende!

 

 

 

 

 

 

 

Spread the love

Kasper

Professionel film nørd og selvlært skribent.

Indtil nu ingen kommentare

Be first to leave comment below.