MovSer

All about movies and series

Værsgo så er den her!! Ny final trailer til “Star Wars: Rise of Skywalker Værsgo så er den her!! Ny final trailer til “Star Wars: Rise of Skywalker
Disney giver pokker i vold med George Lucas og præsenterer super sikker fan base trailer, som du/i kære læsere kan massedyrke nederst i artiklen.... Værsgo så er den her!! Ny final trailer til “Star Wars: Rise of Skywalker

Disney giver pokker i vold med George Lucas og præsenterer super sikker fan base trailer, som du/i kære læsere kan massedyrke nederst i artiklen.

Det er desuden lige tikket ind: det amerikanske forsalg til “Star Wars: Rise of Skywalker” har lige slået “Avengers: Endgame” med 45%!!!. Mon ikke Disney er fuldstændig ligeglade med George Lucas, og bare bedt ham om at sætte gang i produktion til “Indiana Jones 5” og “Sidste nat med kliken 2”?

Spilletiden er også lige blevet lækket: 2 timer og 35 minutters X-Large Cola og poppede corn på bagerste række 20. december kl. 10:00, er der sikkert mange der nu siger!. Dette gør hermed Episode 9 til den længste “Star Wars” film, den tidligere “rekord” stod “The Last Jedi” for med 2 timer og 32 minutter.

Yes “May the Force be with you”, men sig det ikke til George!

Spread the love

Kasper

Professionel film nørd og selvlært skribent.

Indtil nu ingen kommentare

Be first to leave comment below.