MovSer

All about movies and series

Hans Zimmer hasteindlagt til komponist opgave på No Time to Die. Hans Zimmer hasteindlagt til komponist opgave på No Time to Die.
Hans Zimmer er blevet hasteindkaldt til kommende Bond opus, på grund af musikalske uoverensstemmelser. Hans Zimmer hasteindlagt til komponist opgave på No Time to Die.

Det er yderst tvivlsomt om der i James Bond historiebøgerne, har indfundet sig så mange ulykker, som på den kommende og hidtil dyreste 25. Bond film: No Time to Die.

Overskridelser af budgetter, udskiftninger af instruktører, brok fra Daniel Craig om “no more Bond, EVER!” snak, og dato release overskridelser.

Nu er der dukket en ny ulykke op af slagsen, og det er noget vi sikkert kommer til at høre. For komponisten Dan Romer er raget uklar med Broccoli familien og er derfor smidt ud af Bond imperiet.

Derfor er 9(!!!) gange Oscar nominerede og Løvernes Konge Oscar-vindende musik komponist Hans Zimmer, blevet hasteindlagt hurtigere end hendes majestæt kunne have præsteret af terror forhindringer.

“Don’t respond, re-Bond” må der have været sagt, for Broccoli dynastiet skal IKKE have flyttet release datoen af 2. april i år, og er der en mand der er effektiv, er det Zimmer.

Zimmer har til dags dato komponeret 212(to hundrede tolv!) soundtracks med et utal af højdepunkter bla.: Rain Man, Thelma & Louise, True Romance, Gladiator og indtil hans Dune projekt, fungeret som fast hofleverandør for Christopher Nolan.

Vores egen Bille August fik også gjort lån af geniet på Frk. Smillas fornemmelse for sne og Meryl Streep rædslen Åndernes hus.

62-årige Zimmer har virkeligt ikke “No Time to Die”, og det vil både se godt ud på hans i forvejen yderst prangende CV, men også være gode nyheder for dem der har indløst billet til mesteren selv i Royal Arena 23, marts 2021.

Den 3 gange Oscar belønnede film Værelse med udsigt fra 1985, hedder sjovt nok på tysk: Zimmer mit Aussicht. En passende titel på forreste række vil vi her på TheMovser mene.

Alverdens Beyonce fans er iøvrigt blevet sikre på at pop-dronningen bliver løsningen på Bond titelsangen.

Er vi glade for tilværelsen Movser fans?

 

 

 

Spread the love

Kasper

Professionel film nørd og selvlært skribent.

Indtil nu ingen kommentare

Be first to leave comment below.