MovSer

All about movies and series

Har Disney´s køb af Fox været en brøler? Har Disney´s køb af Fox været en brøler?
Disney rydder grundigt op i deres dyrekøbte Fox forhandlinger. Har Disney´s køb af Fox været en brøler?

Den seneste X-Men film “Dark Phoenix” formåede kun at omsætte for 252 millioner dollars baseret på filmens oprindelige 200 millioner dollars budget.

Dette må virkelig have forårsaget et større gisp hos Disney koncernen, for ligger der andre lig i lasten hos Fox og mon Disney så har købt katten – eller i dette tilfælde “ræven”- i sækken?

Disney agter stadig at give James Cameron fuld støtte til hans nu opkommende Avatar film serie med hele 4 nye kapitler. Dertil en ny “Garfield”, en ny Zorro spin-off med titlen “Z” og en filmudgave af “Bob’s Burgers: The Movie”.

Til gengæld står den på hovedrengøring i den anden ende, for kommende Fox aflysninger står i kø, nogle med mere mening end andre:

Assassin’s creed 2, Hitman 2, et “Commando” reboot, “Heat 2”,  og ikke mindst “Play-Doh”, en film bygget på den kendte modellervoks, giver fuld mening for aflysning.

Hvad værre er aflysninger af et “Flash Gordon” reboot, en ny Die Hard med titlen “McClane”, et reboot af “League of Extraordinary Gentlemen” og for gamle genre nørder:  en efterfølger til 1988 kultklassikeren “Killer Klowns from outer space” med titlen: “Return of the killer Klowns from outer space in 3-D”. Filmen skulle have været instrueret af den oprindeliges Stephen Chiodo.

Lad os håbe at Disney ikke kun tænker på Marvel opkøbene af “De fantastiske fire” og “X-Men” og får sat lidt fornuftig skub i lidt nyt “Alien” og “Predator”. Eller hvad syntes vores læsere?

 

 

Spread the love

Kasper

Professionel film nørd og selvlært skribent.

Indtil nu ingen kommentare

Be first to leave comment below.