MovSer

All about movies and series

Har du en spirende filmskribent i dig? Har du en spirende filmskribent i dig?
Elsker du film og serier? Har du en spirende skribent i dig? Så er det nu du skal slå til! Vi søger skribenter, som... Har du en spirende filmskribent i dig?

Elsker du film og serier? Har du en spirende skribent i dig? Så er det nu du skal slå til!
Vi søger skribenter, som vil hjælpe med at skrive artikler/anmeldelser om film, serier og blu-ray

  • For at komme i betragtning er det vigtigt:
  • At du kan skrive levende og på et forståeligt dansk.
  • At du kan sætte punktum og komma på et fornuftigt niveau.
  • Det er en fordel hvis du kender til WordPress, men det er ikke nødvendigt
  • At du kan arbejde selvstændigt, og selv kan lave research og finde nyheder, som er værd at skrive om.
  • Du har en interesse for de emner TheMovSer.dk skriver om.
  • Du har din EGEN mening, og ikke lader dig påvirke af andre og kan argumentere for dine holdninger.
  • Pressevisninger ligger altid 9.30 eller 12.00. Derfor skal du have mulighed for at se de nyeste film på dette tidspunkt, hvis du skal skrive anmeldelser af biograffilm.
  • Du skal være forberedt på, at det er noget der kan tage en del tid

Som skribent bliver du en del af en vision om et medie, der er total uafhængig af indflydelser og hvor der er en gode tone blandt brugerne. Dertil et fællesskab hvor alle har en passion for vores interesseområder. Du får på sigt mulighed for at komme med til diverse events og pressevisninger i Danmark (måske også ude i den store verden). Du vil altid have mulighed for, at få indflydelse og præge indholdet på TheMovSer.dk

Arbejdet som skribent er som udgangspunkt ulønnet, der kan dog komme goder såsom gratis blu-ray når man anmelder disse. Derudover forventer vi, at du kan skrive minimum 1, men helst 2-3 artikler/anmeldelser om ugen, som du enten selv finder frem til eller får tilsendt i vores interne gruppe. Men er der perioder, hvor tiden ikke helt er til at skrive, er det selvfølgelig helt okay.

Hvis man kommer til at anmelde blu-ray, så vil man naturligvis få denne til sig selv bagefter.

Hvis du er interesseret, så skriv en mail til John.slater@themovser,dk og fortæl kort om dig selv, og hvilke områder du har interesse for.

Vi glæder os til at høre fra dig

Spread the love

John Slater

Ejer og chefredaktør på TheMovSer - Med en livslang fascination af den finurlige verden man kalder Hollywood. Efter mange år som filmanmelder/tv-vært og filmredaktør på Pixel.tv, (som du klart bør tjekket ud, hvis du elsker gear og spil), Så var mit ønske om at skabe et nyhedsmedie, der skaber glæde for branchen, og hvor den gode tone og sociale profil er intakt, blevet så stor at nu skulle chancen tages. Jeg har en stor kærlighed for tyske film og meget gerne film fra 20'erne og frem til 50'erne. - Men elsker også en god popcorn film eller film der tør at tage chancer og ikke mindst være anderledes end mainstream filmene

Indtil nu ingen kommentare

Be first to leave comment below.