MovSer

All about movies and series

Har du styr på streamingspremierne? TheMovser forsøger at guide dig igennem! Har du styr på streamingspremierne? TheMovser forsøger at guide dig igennem!
Da Warner Bros. og Disney begynder at frigive flere film på henholdsvis HBO Max og Disney Plus, ser 2021 b.la. ud til at have... Har du styr på streamingspremierne? TheMovser forsøger at guide dig igennem!

Foto: Fortress of Solitude

“Finish him!” “Get over here!” 

Hvis man bare nogenlunde er en almindelig gamer, så er de to citater en del af éns “gamer-dna”. For citaterne stammer naturligvis fra Mortal Kombat spillene, som blev udviklet af Midway Games tilbage i 1992.

Spil serien har – med rette – ry for høje niveauer af grafisk vold, herunder især dens afsluttende dødsfaldsbevægelser, der gør det muligt for spilleren at afslutte deres besejrede modstander på grotesk udsplattede måder, ved at myrde modstanderen på en eksklusiv grufuld måde, der er forprogrammeret til den givne karakter.

Mortal Kombat franchiset blev senere tilpasset til to “store” film, nemlig Mortal Kombat (1995) og Mortal Kombat: Annihilation (1997), begge udgivet af New Line Cinema. Den første film blev udgivet den 18. august 1995 og tjente 23 millioner dollars i sin første weekend. Mortal Kombat , til trods for blandede anmeldelser fra kritikere, blev en økonomisk succes og fik til sidst tjent 70 millioner dollars i USA (og over 122 millioner dollars på verdensplan) og fik en kultfølelse fra fans af serien, mens filmen startede Hollywood-karrieren for sin instruktør Paul WS Anderson. Ja TAK(???) for det!

15. april får en helt ny Mortal Kombat film premiere og igen er det New Line Cinema der står bag. Den temmelig ukendte instruktør Simon McQuoid har fået æren for denne. Skal vi se traileren:

Ja der er sgu ikke meget “GAME OVER” over denne, der syntes at lægge sig fint op af “oplægget”.

Vi må håbe den dukker på på HBO Nordic herhjemme.

Det kan føles som en evighed, siden vi besøgte et mørkt rum for at se en film med en masse fremmede, og det kan føles fremmed for os lige nu, men tingene ændrer sig, efterhånden som vaccineudbredelsen fortsætter over hele verden. Forhåbentlig vil det snarere end senere være sikkert at besøge biografen igen, så vi kan se blockbusters på den store skærm.

Mens vi venter på en sådan tid, er det værd at gennemse de bedste kommende film på vej mod vores vej. Følgende TheMovser liste er en blanding af streaming og biograf(?)udgivelser. Da Warner Bros. og Disney begynder at frigive flere film på henholdsvis HBO Max og Disney Plus, ser 2021 b.la. ud til at have nogle fremragende filmmonstre – og vi taler ikke kun om Godzilla vs Kong. Dette er de kommende film indenfor rimeligt tid, som vi er mest begejstrede for:

´Nomadland´ premiere 19. marts(men HVOR?):

Frances McDormand spiller Fern, en kvinde, der stadig trænger efter at have mistet både sin mand og sit hjem. Enke og hjemløs bor hun nu i en varevogn, der rejser fra by til by på udkig efter det arbejde, hun kan få. Filmen er baseret på virkelige oplevelser fra moderne amerikanske nomader, hvis historier blev dokumenteret af Jessica Bruder i sin bog Nomadland: Surviving America in the Twenty-First Century. Det er den tredje funktion fra Zhao, hvis tidligere film inkluderer 2017’s moderne western The Rider. Vi forudsiger Oscar-nomineringer i overflod.

Coming 2 America: Udgivelsesdato: 5. marts 2021 (Amazon Prime):

Eddie Murphy og Arsenio Hall genoptager en efterfølger til den klassiske amerikanske film Coming To America, med titlen Coming 2 America. Denne gang er Murphys tidligere prins Akeem Joffer ved at blive konge af Zamunda, da han opdager, at han har en søn i Amerika, spillet af Jermaine Fowler. Medvirkende inkluderer snesevis af berømte navne – Leslie Jones, Tracy Morgan, John Amos, Wesley Snipes, James Earl Jones, Morgan Freeman, Rick Ross og KiKi Layne, for at nævne nogle få – og ser ud til at være endnu en sjov tur.

Raya og den sidste drage. Udgivelsesdato 5. marts Disney+:

Godzilla Vs. Kong. 26. marts HBO Max/Nordic:

Godzilla blev konge af monstrene i 2019, og nu kommer Kong til kronen. Adam Wingard instruerer den fjerde film i det såkaldte Monsters-Vers og samler de nylige gentagelser af Godzilla og Kong i det, der lover at være et stort monster-mos. Mange af de menneskelige karakterer fra Godzilla: King of the Monsters vender tilbage, inklusive Millie Bobby Brow, mens Godzilla er det eneste bekræftede monster, skønt Rodan, som sidst blev set for at bøje sig for ‘Zilla, potentielt kunne komme tilbage.

Hold KÆFT hvor vi savner biograferne!

Black Widow. 7. maj 2021 men seriøst HVOR?:

Conjuring: The Devil made me do it: 4. juni HBO Max:

Den tredje del i det James Wan-skabte univers The Conjuring-serien, The Devil Made Me Do It, ses Ed og Lorraine Warren vende tilbage til en sag, der drejer sig om en mand, der står for retssag for mord, der siger, at han er uskyldig, da han var besat af en dæmon på det tidspunkt. De to foregående Conjuring-film er baseret på faktiske tilfælde fra noterne fra det paranormale jagtpar, men det er ikke klart, om noget af dette faktisk har nogen grund i sandhed. 

Uanset om det er så “realistisk” som The Nun eller ej, er det stadig spændende at se Patrick Wilson og Vera Farmiga vende tilbage til den officielle tredje post i serien. Michael Chaves tager roret denne gang. Chaves er ikke fremmed for rædsel. Han var ansvarlig for La Lloronas forbandelse om et folkloremonster, der ønsker at stjæle dine børn. I betragtning af den filmens lunkne rædsel, lad os håbe, at Chaves bare bliver opvarmet.

Pixars ´Luca´. Udgivelsesdato: 18. juni 2021 men HVOR?:

Pixars næste store originale produktion er en “coming-of-age-historie” om to venner, den ene et genert barn og den anden en ældre problematiker. Selvom det lyder enkelt nok, er der et Pixar-twist: de to venner er faktisk havmonstre nedenunder havets overflade, der omdannes til fisk, når de rammer vandet. Dette ser ud til at være en perfekt filmisk flugt?

De mest spændende kommende tv-serier?:

The Falcon and the Winter Soldier Disney+ 19. marts:

Serien finder sted i Marvel Cinematic Universe med Anthony Mackie og Sebastian Stan, der vender tilbage til deres roller. Dens plot følger Mackies Falcon-helt, efter at han tager kappen på Captain America-titlen op i afsluttende øjeblikke “Avengers: Endgame”.

Marvels ´Loki´ premiere Disney+ 11. juni 2021:

Tom Hiddleston gengiver rollen som Marvels elskede karakter i denne begrænsede serie, der forbinder Marvel Cinematic Universe. Men Loki er død, siger du? De seks episoder vil eksistere takket være en alternativ version af Loki, der skabte en ny tidslinje for begivenheder.

Og så er der jo også denne fra Netflix:

´Army of the Dead´ premiere på Netflix 21. maj 2021:

Instruktør Zack Snyder vender tilbage til zombiegenren, der gjorde ham til et kendt navn for denne originale Netflix-film. Med Dave Bautista (Guardians of the Galaxy, WWE) i hovedrollen er det en del “heist caper”, en del zombie snask og er sikker på at være actionfyldt til bjælkerne.

Så der er MASSER af gode grunde til PJÆK!

Spread the love

Kasper

Professionel film nørd og selvlært skribent.

Indtil nu ingen kommentare

Be first to leave comment below.