MovSer

All about movies and series

Hobbs & Shaw har god åbningsweekend, men god nok? Hobbs & Shaw har god åbningsweekend, men god nok?
Fast and Furious franchiset har i de senest år haft enorm succes, når det kommer til Box office. Franchiset første spin-off har nu overstået... Hobbs & Shaw har god åbningsweekend, men god nok?

Fast and Furious franchiset har i de senest år haft enorm succes, når det kommer til Box office. Franchiset første spin-off har nu overstået sin første weekend, med en worldwide åbning på 180 millioner dollars, hvoraf de 60 millioner dollars kommer fra USA. Det har sendt filmen op på førstepladsen og forbi Løvernes konge, men er det godt nok?

Det er normalt, at spin-offs ikke klarer sig helt så godt, men med et budget på 200 millioner dollars uden markedsføring, så begynder det at se mere kritisk ud. Det vides ikke hvor meget Universal har brugt på markedsføring, men det er ikke unormalt en film af denne størrelse, bruger minimum 50% af det filmen har kostet at lave. Dermed kan man også forvente, at Hobbs & Shaw bør indspille minimum 300 millioner dollars for break-even.

Det er selvfølgelig for tidligt at gætte på, hvor meget filmen ender med at indtjene. Men med Dwayne “The Rock” Johnson (der normalt er garanti for store indtjeninger) og Jason Statham på rollelisten, så bør det dog give Universal nogle panderynker, at filmen “kun” åbner med 60 millioner dollars i USA. Det er langt fra en katastrofal åbning, men det er den dårligste åbning i 10år, for en film i Fast & Furious universet.

Historisk har de fleste F&F film åbnet stort for så hurtigt at miste momentum, men om det er anderledes med Hobbs & Shaw må tiden vise.

Har du set Hobbs & Shaw og hvad er du overrasket over hvordan den klarer sig?

Spread the love

John Slater

Ejer og chefredaktør på TheMovSer - Med en livslang fascination af den finurlige verden man kalder Hollywood. Efter mange år som filmanmelder/tv-vært og filmredaktør på Pixel.tv, (som du klart bør tjekket ud, hvis du elsker gear og spil), Så var mit ønske om at skabe et nyhedsmedie, der skaber glæde for branchen, og hvor den gode tone og sociale profil er intakt, blevet så stor at nu skulle chancen tages. Jeg har en stor kærlighed for tyske film og meget gerne film fra 20'erne og frem til 50'erne. - Men elsker også en god popcorn film eller film der tør at tage chancer og ikke mindst være anderledes end mainstream filmene

Indtil nu ingen kommentare

Be first to leave comment below.