MovSer

All about movies and series

Hollywood sender Dracula ud i rummet. Does that “suck”? Hollywood sender Dracula ud i rummet. Does that “suck”?
Nu ser det ud til at "blodsugeren over dem alle" nemlig Dracula skal slynges langt ud i vort solsystem. Det ser nemlig ud til,... Hollywood sender Dracula ud i rummet. Does that “suck”?

Foto: Litary Hub

In space no one can hear you scream!

Det lærte vi jo b.la. i Ridley Scotts udødelige `Alien – Den 8. passager´ fra 1979. Men rummet indeholder vistnok også mere dyster stilhed, end de tætteste kister.

Tobe Hoober havde i 1985 “lært” os at vampyrer stammer fra rummet i hans `Livsfarlig invasion´ og i 2001 blev Jason Voorhees for første gang sendt ud i rummet i et – naturligvis – dårligt forsøg på at undslippe ham i `Jason X`.

Nu ser det ud til at “blodsugeren over dem alle”, nemlig Dracula, skal slynges langt ud i vort solsystem.

Dette er dog ikke første gang dette er blevet forsøgt. Faktisk prøvede man i 2004 at undslippe ham i “filmen” `Dracula 3000´.

Men nogle større kræfter syntes nu at få vores “kære” greve ud blandt satellitter og sorte (grav?)huller.

Det ser nemlig ud til, at Universal Pictures vil udvikle en såkaldt futuristisk vampyr-western i rummet, og de har derfor hyret Chloé Zhao til at skrive og instruere.

Og hvem er så det spørger du?

Chloé Zhao er en af ​​de mest roste og efterspurgte unge instruktører pt. der arbejder med film. Hendes Nomadland modtog fornyeligt fire Golden Globes, herunder for bedste film (Drama) og den bedste skuespiller: Frances McDormand. Zhao er desuden den første asiatiske kvinde, der modtager en Golden Globe instruktør nominering. Hendes næste kommende film er intet mindre end den længe ventede Eternals fra Disney/Marvel Studierne. Så, SAY WHAT?

“Chloés enestående linse skinner et lys over historier om de oversete og misforståede,” sagde Peter Cramer, præsident, Universal Pictures. “Vi er begejstrede for at kunne arbejde sammen med hende, da hun udstiller sig som en af ​​de mest ikoniske outsiderfigurer, der nogensinde er dukket op.”

”Jeg har altid været fascineret af vampyrer og begrebet “Det Andet”, som de udgør,” siger Zhao. “Jeg er meget begejstret for at kunne arbejde sammen med Donna, Peter og teamet hos Universal for at realisere en så elsket karakter vender tilbage igen.”

Ja hun lyder sgu til at være den perfekte “Drac-queen” til projektet, vil TheMovser sige!

Foto: Soundcloud

Spread the love

Kasper

Professionel film nørd og selvlært skribent.

Indtil nu ingen kommentare

Be first to leave comment below.