MovSer

All about movies and series

Hulk karakteren købt fri fra Universal. Hulk karakteren købt fri fra Universal.
Efter mange års tovtrækkerier, er Hulk karakteren nu endelig på fuldt ejerskab hos Marvel. Hulk karakteren købt fri fra Universal.

Ja man forstår lidt Jennifer Walters aka She-Hulks smil og sejrs pose foroven, for efter mange års tovtrækkerier mellem Universal Studios og Marvel, er parterne endelig blevet enige om en løsning på ejerskabet omkring hendes fætter Bruce Banner aka. The Hulk.

I mange år var aftalen mellem Marvel og Universal nemlig at Marvel kun kunne tjene, ja grønne skillinger, på Hulk merchandise og ikke på film osv.

Nu skulle alt så være i orden og Marvel med Kevin Feige i spidsen, kan nu ENDELIG få produceret lidt solo film med Mark Ruffalo i den temmelig grønne hovedrolle.

Det er super god timing, for meningen er også at fætter Hulk skal fungere som gæstestjerne i Disney+ serien She-Hulk, som jo er Bruce Banners lige så grønne og næsten lige så stærke, men mere beherskede kusine.

Mon vi kan -host- få grønt lys til at få Tom Jones til at genindspille en moderne og stærkt pumpende techno version af Green green grass of home som titelsang?

 

 

 

Spread the love

Kasper

Professionel film nørd og selvlært skribent.

Indtil nu ingen kommentare

Be first to leave comment below.