MovSer

All about movies and series

“Husker” du Joker? Disney er nu klar med deres “version” med ny `Cruella´ opdatering? “Husker” du Joker? Disney er nu klar med deres “version” med ny `Cruella´ opdatering?
Nu får en vaskeægte "origin-story" omkring pelseflænseren Cruella de Ville premiere den 28. maj. Om det bliver i biografen eller på Disney+ vides endnu... “Husker” du Joker? Disney er nu klar med deres “version” med ny `Cruella´ opdatering?

Foto: Screen Rant

Det er jo ingen hemmelighed at vi alle inderst inde holder bare LIDT med skurken, og holder skurken ja så rejser filmen sig gevaldigt på historien og spændingsniveauet.

Det har Disney studierne i årevis været mestre i og én af deres mest vellykkede af slagsen dukkede op i 1961 i Disneys ´101 Dalmatinere´.

Tallulah Brockman Bankhead (31. januar 1902 – 12. december 1968) var en amerikansk skuespillerinde fra scenen og datidens biograffilm, med et samlet næsten 300 film-, scene-, tv- og radioroller på sit cv. Hun røg omkring 120 cigaretter om dagen og var kendt for sit udsvævende sexliv med både mænd og kvinder. Bankheads berømte rustne stemme (som hun beskrev som “mezzo-basso”) var resultatet af kronisk bronkitis på grund af sygdom i barndommen. Et af hendes mest berømte citater var dette:

“Jeg er seriøs omkring kærlighed. Jeg er forbandet seriøs over det nu … Jeg har ikke haft en affære i seks måneder. Seks måneder! For længe … Hvis der er noget med mig nu, er det ikke Hollywood eller Hollywoods sindstilstand … Sagen med mig er, jeg vil have en mand! … Seks måneder er lang, lang tid. Jeg ønsker en mand!”.

Ja man forstår hvorfor Disney søgte “børnevenlig” inspiration hos hende. Resultat?

Cruella de Ville!

Og mon ikke også disse herrer forneden fik søgt lidt inspiration?:

Fotos: Entertainment Weekly/Long Hair Com

Billederne forestiller Johnny Depps rolle i Tim Burtons Sweeney Todd og Damned forsangeren Dave Vanian.

Nu får en vaskeægte “origin-story” omkring pelseflænseren premiere den 28. maj. Om det bliver i biografen eller på Disney+ vides endnu ikke, men traileren er FED og vækker lidt `Joker` vibes?:

Filmen er instrueret af Craig Gillespie ( I, Tonya ) og med et manuskript fra Dana Fox ( What Happens In Vegas ) og Tony McNamara ( The Favorite )  fungerer Cruella som en prequel og oprindelseshistorie for en af ​​Disneys mest ikoniske filmskurke, Cruella de Vil .

Disney udgaven af Cruella optrådte først på skærmen i 1961 Disney tegnefilmsklassikeren One Hundred and One Dalmatians (en tilpasning af Dodie Smiths roman fra 1956, The Hundred And One Dalmations ) som antagonisten der ikke har andet på hjernen end at fange en horde af dalmatiske hvalpe og gøre dem til en pels . Karakteren dukkede op igen i 1996s live-action-tilpasning, ´101 Damlatinere´ hvor Glenn Close spillede Cruella, hvilket hun gentog i 102 Dalmatinere i 2000. Men DET glemmer vi!

Med Emma Stone i titelrollen  introducerer ´Cruella´ en ny side af skurken, som fans aldrig har set før. Hun er ung, dristig, strålende og er ligeglad med hvad nogen synes. Den første trailer antyder dog også, at filmen vil forsøge at humanisere  Cruella en smule, men hvor vellykket det vil være, skal stadig ses.

Censur/aldersgrænse kendes pt. ikke, men der “rumler” da lidt `Joker/Harley Quinn´ halløj?

Foto: Screencrush Getty

Spread the love

Kasper

Professionel film nørd og selvlært skribent.

Indtil nu ingen kommentare

Be first to leave comment below.