MovSer

All about movies and series

Hvad Christopher Lloyd mener BTTF 4 bør handle om Hvad Christopher Lloyd mener BTTF 4 bør handle om
Back To The Future franchise er et af filmhistoriens bedste trilogier, som stadigvæk formår at tryllebinde folk i dag. Dette selv om, at den... Hvad Christopher Lloyd mener BTTF 4 bør handle om

Back To The Future franchise er et af filmhistoriens bedste trilogier, som stadigvæk formår at tryllebinde folk i dag. Dette selv om, at den sidste kom i biografen for 28 år siden. BTTF blev med det samme et pop kulturelt fænomen, da den første kom i biografen i 1985 og i dag næsten 30år efter den sidste er BTTF nærmest blevet en religion for nogle.

Christopher Lloyd spillede den excentriske Dr. Emmett L. Brown, over for Michael J. Fox der indtog rollen som Marty McFly. De tog sammen på tidsrejser ved hjælp af en DeLorean, hvor de over 3 film både rejste til 1955, 2015 for i den sidste at rejse tilbage 1885. Tre fantasifulde film, der er elsket af de fleste.

Der er en der gerne vil lave en 4’er, det er Christopher Lloyd og han udtalte i forbindelse med Comic-Con Niagara Falls, som Comicbook.com havde sat Lloyd i stævne.

I think somehow it needs to kind of convey a message about something that’s important to everyone, universally, like climate change. Some way of incorporating whatever fever is going on at the moment into the film and keep the feeling of one, two and three.

Der er muligvis nogen, der meget gerne ser dette ske. Men undertegnede er meget glad for, at Robert Zemeckis konsekvens nægter at lave flere. Han har engang udtalt, at det ikke bliver i hans levetid. Det er endda skrevet i kontrakten, at han skal godkende en eventuelt ny film.

Men hvad mener I om en eventuel 4’er? Thumbs up eller Thumbs down?

 

Spread the love

John Slater

Ejer og chefredaktør på TheMovSer - Med en livslang fascination af den finurlige verden man kalder Hollywood. Efter mange år som filmanmelder/tv-vært og filmredaktør på Pixel.tv, (som du klart bør tjekket ud, hvis du elsker gear og spil), Så var mit ønske om at skabe et nyhedsmedie, der skaber glæde for branchen, og hvor den gode tone og sociale profil er intakt, blevet så stor at nu skulle chancen tages. Jeg har en stor kærlighed for tyske film og meget gerne film fra 20'erne og frem til 50'erne. - Men elsker også en god popcorn film eller film der tør at tage chancer og ikke mindst være anderledes end mainstream filmene

Indtil nu ingen kommentare

Be first to leave comment below.