MovSer

All about movies and series

Hvad er Guns Akimbo? Hvad er Guns Akimbo?
Daniel Radcliffe kæmper for sit liv i Action-komedien Guns Akimbo. Se traileren her! Hvad er Guns Akimbo?

Guns Akimbo er en action komedie med Daniel Radcliffe i hovedrollen. Lyder det specielt? JA. Skal jeg se den? Absolut. Der er ingen tvivl om, at Daniel Radcliffe altid vil være Harry Potter for mange. Men han gør ihverfald sit for at komme væk fra rollen som ‘drengen der ikke kunne slås ihjel’. Og i Guns Akimbo er der mange, som gerne vil slå ham ihjel.

Guns Akimbo har været undervejs i et par år nu. Først dukkede der et billede op i 2018, da filmen blev filmet, som hurtigt blev til et meme under navet ‘Harry Potter and the chamber of bullets’. Filmen handler om Miles (Daniel Radcliffe), der efter en nat med lidt for meget at drikke bliver fanget i en kamp til døden med fremmede, med pistoler skruet ind i hans hånd, mens det blev streamet til hele verdenen.

Læs filmens udviklere synopsis til filmen her:

Nerdy video game developer Miles is a little too fond of stirring things up on the internet with his caustic, prodding, and antagonizing comments. One night, he makes the mistake of drunkenly dropping an inflammatory barb on a broadcast of Skizm, an illegal death-match fight club streamed live to the public. In response, Riktor (Ned Dennehy), the maniacal mastermind behind the channel, decides to force Miles’ hand (or hands, as it were) and have him join the ‘fun.’ Miles wakes to find heavy pistols bolted into his bones, and learns Nix (Samara Weaving), the trigger-happy star of Skizm, is his first opponent

Konceptet minder meget om undgdomsfilmen og bogen ‘Nerve’, fra 2016, men eksekveringen er en hel del mere blodigt. Kombineret med en computerspils esque feeling. Traileren er fyldt med action og humor, så vi må bare håbe at historien er lige så interessant. Jeg har bare et spørgsmål: “Hvis pistolerne er skruet ind i hans hånd, hvordan reloader han så?” – Det er nok kun en af mange ting, vi kommer til at se Daniel Radcliffe kæmpe med.

Filmen har premiere den 5. marts, men kun i udvalgte biografer, så det er ikke til at vide, hvornår vi ser den i Danmark.

Se traileren her:

Spread the love

Anders

Indtil nu ingen kommentare

Be first to leave comment below.