MovSer

All about movies and series

Det er sikkert, at ruben Fleischer der instruerede den første Venom film ikke skal instruere Venom 2. Nu har Variety fået navne på dem,...

Det er sikkert, at ruben Fleischer der instruerede den første Venom film ikke skal instruere Venom 2. Nu har Variety fået navne på dem, som man pt. er i snak med som potentielle instruktører.

Ruben Fleischer ville have været det oplagte valg, men da han er ved at færdiggøre Zombieland: Double Tap, så kolliderer det med Sony’s planer om en produktion start på Venom 2 til oktober.

De navne der pt. er i spil er Andy Serkis, Travis Knight og Rupert Wyatt. De er alle tre forholdsvis uerfarne, men alligevel er det lidt overraskende, at Andy Serkis er i spil som mulig instruktør. Han er mest kendt som motion capture roller som Gollum (LOTR), Caesar (Planet of the Apes) og The Hobbit: An Unexpected Journey, hvor han også fungerede som second unit director. Han fik sin debut som instruktør med filmen Breathe (2017) der ikke var nogen succes og Mowgli: Legend of the Jungle (2018) der kom direkte til Netflix, en film der heller ikke har fået den bedste modtagelse.

Travis Knight og Rupert Wyatt har bevist, at de er dygtige instruktører. Knight instruerede den fantastiske Kubo and the Two Strings (2016) med en Rotten score på 97% og Bumblebee (2018) som mange havde forudset ville blive en katastrofe, men som i dag har en rotten score på over 90%.

Rupert Wyatt debut kom med The Escapist (2008) og Rise of the Planet of the Apes (2011), der var den første film i den fantastiske Planet of the Apes triologi. En film som Any Serkis i øvrigt spillede Caesar.

Det er bekræftet, at Tom Hardy vender tilbage som Eddie Brock – Der er dog ikke noget ny om Woody Harrelson skal spille Carnage. Venom 2 vil sandsynligvis få premiere oktober 2020 og det vil give god mening, da filmen Morbius får premiere juli 2020. Det giver mulighed for, at Jared Leto der spiller Morbius, måske er med i Venom 2?

Jared Leto lagde tidligere i år disse billeder op fra Morbius;

Hvem synes I skal instruere Venom 2 ?

Spread the love

John Slater

Ejer og chefredaktør på TheMovSer - Med en livslang fascination af den finurlige verden man kalder Hollywood. Efter mange år som filmanmelder/tv-vært og filmredaktør på Pixel.tv, (som du klart bør tjekket ud, hvis du elsker gear og spil), Så var mit ønske om at skabe et nyhedsmedie, der skaber glæde for branchen, og hvor den gode tone og sociale profil er intakt, blevet så stor at nu skulle chancen tages. Jeg har en stor kærlighed for tyske film og meget gerne film fra 20'erne og frem til 50'erne. - Men elsker også en god popcorn film eller film der tør at tage chancer og ikke mindst være anderledes end mainstream filmene

Indtil nu ingen kommentare

Be first to leave comment below.