MovSer

All about movies and series

Hvem skal spille Elvis i Biopic? Hvem skal spille Elvis i Biopic?
Biopics er det nye sort og med bl.a. en fremragende Queen/Freddie Mercury og Elton John biopics. Så er det ikke noget at sige til,... Hvem skal spille Elvis i Biopic?

Biopics er det nye sort og med bl.a. en fremragende Queen/Freddie Mercury og Elton John biopics. Så er det ikke noget at sige til, at Warner har sat alle sejl ind med en biopic omhandlende The King of Rock and Roll, nemlig Elvis.

Pre-produktion er i fuld gang og man har for længst sikret sig Tom Hanks, der skal spille Col. Tom Parker. Hvis liv i sig selv nærmest er en film værdig. Filmen kommer til at dreje sig om Tom Parker og Elvis’s forhold til hinanden og det samarbejde de havde igennem hele Elvis karriere.

Men man mangler endnu at caste skuespilleren, der skal spille The King!

Miles Teller

Iflg. THR så er der stadig flere unge talenter i spil. Det tæller navne som Ansel Elgort, der bl.a. spiller hovedrollen i den fantastiske Baby Driver. Aaron Taylor-Johnson der har været med i Kick-Ass og Avengers: Age of Ultron. Derudover har Miles Teller, Harry Styles og Austin Butler været forbi til casting. Det er alle sammen meget talentfulde skuespillere og hvem det bliver, skulle efter planen være på plads i løbet af Juli måned.

Men hvem kunne du godt se spille Elvis? En af de 5 eller en helt anden?

Spread the love

John Slater

Ejer og chefredaktør på TheMovSer - Med en livslang fascination af den finurlige verden man kalder Hollywood. Efter mange år som filmanmelder/tv-vært og filmredaktør på Pixel.tv, (som du klart bør tjekket ud, hvis du elsker gear og spil), Så var mit ønske om at skabe et nyhedsmedie, der skaber glæde for branchen, og hvor den gode tone og sociale profil er intakt, blevet så stor at nu skulle chancen tages. Jeg har en stor kærlighed for tyske film og meget gerne film fra 20'erne og frem til 50'erne. - Men elsker også en god popcorn film eller film der tør at tage chancer og ikke mindst være anderledes end mainstream filmene

Indtil nu ingen kommentare

Be first to leave comment below.