MovSer

All about movies and series

Instruktør fundet til Ringenes Herre serie Instruktør fundet til Ringenes Herre serie
Det er endelig lykkes, at tilknyttet en instruktør til den kommende Ringenes Herre, der kommer på Amazon Prime. Det bliver den spanske instruktør J.... Instruktør fundet til Ringenes Herre serie

Det er endelig lykkes, at tilknyttet en instruktør til den kommende Ringenes Herre, der kommer på Amazon Prime. Det bliver den spanske instruktør J. A. Bayona der tidligere har instrueret El orfanato (2007), The Impossible (2012), A Monsters Call (2016) og Jurassic World: Fallen Kingdom (2018).

J. A. Bayona har for længst slået sit navn fast, som en glimrende historiefortæller og dette selv om, at han ikke er den mest erfarne instruktør. Men det er dog ikke alle afsnit, som han skal instruere, da det kun bliver de to første afsnit.

Der er heller ingen tvivl om at Bayona er en stor fan, han udtaler bl.a. til CAA igennem Variety som bringer nyheden;

J.R.R. Tolkien created one of the most extraordinary and inspiring stories of all time, and as a lifelong fan it is an honor and a joy to join this amazing team,” said Bayona. “I can’t wait to take audiences around the world back to Middle-earth and have them discover the wonders of the Second Age, with a never-before-seen story.

Man har også fundet nogle uerfarne manuskriptforfattere, nemlig John D. Payne og Patrick MacKay. Da det eneste større de har skrevet, er udkastet til Star Trek Beyond, så bliver det spændende at se hvad de kan gøre med det kildemateriale der kommer fra J. R. R. Tolkien. Derudover er de også tilknyttet den ikke navngivne Star Trek film der har været annonceret længe.

Der er ikke meget man ved om serien endnu. Dog ved man at det vil foregå efter Fellowship of The Ring.

Vi her på TheMovSer, er meget glad for, at der kommer en serie. Hvem ved måske kan lige præcis den her serie kan blive den nye GOT?

Er det en serie I gerne vil se – og hvorfor?

Spread the love

John Slater

Ejer og chefredaktør på TheMovSer - Med en livslang fascination af den finurlige verden man kalder Hollywood. Efter mange år som filmanmelder/tv-vært og filmredaktør på Pixel.tv, (som du klart bør tjekket ud, hvis du elsker gear og spil), Så var mit ønske om at skabe et nyhedsmedie, der skaber glæde for branchen, og hvor den gode tone og sociale profil er intakt, blevet så stor at nu skulle chancen tages. Jeg har en stor kærlighed for tyske film og meget gerne film fra 20'erne og frem til 50'erne. - Men elsker også en god popcorn film eller film der tør at tage chancer og ikke mindst være anderledes end mainstream filmene

Indtil nu ingen kommentare

Be first to leave comment below.