MovSer

All about movies and series

Instruktøren bag The Favourite klar med næste projekt Instruktøren bag The Favourite klar med næste projekt
Det er nu blevet meldt ud hvad den græske instruktør Yorgos Lanthimos næste projekt bliver, valget er faldet på en filmatisering af bogen Hawkline... Instruktøren bag The Favourite klar med næste projekt

Det er nu blevet meldt ud hvad den græske instruktør Yorgos Lanthimos næste projekt bliver, valget er faldet på en filmatisering af bogen Hawkline Monster. Selve plottet skulle omhandle en pige som hyrer to lejemordere til, at dræbe et monster som lever i en isgrotte, under miss Hawklines hus.

Bogen, som først blev udgivet tilbage i 1974, har i flere omgange været tæt på en filmatisering. Med navne som Dustin Hoffman, Jack Nicholson og Clint Eastwood udset som cast, samtidig med at instruktører som Hal Ashby (harold & Maude, Coming Home) og Tim Burton (Sweeney Todd, Edward Scissorhands) har været tilsuttet projektet. Men nu er det officielt Yorgos Lanthimos, som overtager styringen og denne skribent kunne ikke være mere exited!!

Yorgos har de seneste par år taget pladsen som en af de absolut mest nytænkende og originale filminstruktøre, på min liste. Lige siden jeg så The Lobster tilbage i 2015, har jeg desperat ledt efter alt hvad jeg kunne se af materiale. The Killing of a Sacred Deer, var fx den første cph Pix billet jeg købte i 2017, hans tidligere film som ’’Doogtooth’’ og ’’alps’’ er også blevet en del af min dvd hylde.

Filmen som de fleste kender ham for, er den 10 gange oscar nominerende, The Favourite, som gav os Olivia Colman i oscarvinde hovedrollen, hvilket medførte en af de mest bedste oscar takketaler nogensinde.

Jeg har elsket hele turen jeg har taget med Yorgos fim, glæder mig derfor til at se dette projekt, men hvem skal være i hovedrollerne? Min gæt vil være der nok er en plads til hans trofaste mandlige hovedrolle, Colin Farrell, forhåbentlig sammen med manden som for tiden ikke kan gøre noget forkert, Joaquin Phoenix.

Til alle jer der gerne vil vide, hvad der inspirere denne originale instruktør, kan jeg varmt anbefale det følgende link.

Spread the love

Daniel

Indtil nu ingen kommentare

Be first to leave comment below.